EvenimenteStiriTech

La ce sa ne asteptam de la evenimentul Apple din 7 septembrie

La ce sa ne asteptam de la evenimentul Apple din 7 septembrie

Astăzi Apple ne-a confirmat că, în data de 7 septembrie 2016, ne va ține cu ochii pe televizor dacă avem un Apple TV, dacă nu pe un Macbook sau de ce nu, iPhone sau iPad, dar să nu fim răi să îi lăsăm și pe cei cu sisteme Windows să vizualizeze live conferința de presă.

Pentru mine, această conferință va conta doar pentru iOS 10: ce aduce nou, cum se mișcă și dacă se merită sa fac update-ul la noua versiune. Momentan, pentru că eu (fan jailbreak) sunt încă pe iOS 9.0.2, am să aștept și o soluție de jailbreak odată cu lansarea acestei versiuni pe iPhone. Am încercat să fac update pe un iPad 3, însă, Apple a decis ca ultimul model suportat de iOS 10 să fie iPad 4. Deci dragilor, cei care aveți iPad 3, 2 sau 1, vă puteți lua gândul de la actualizare, veți rămâne doar cu iOS 9.3.5

La ce sa ne asteptam din punct de vedere al softului si al gadgeturilor pe care Apple le-ar putea anunta:

iPhone 7 – va fi prezentat împreună cu noul sistem iOS 10, însă ceea ce va face deliciul publicului și al fanilor, va fi AirPods. Căștile fără fir dezvoltate de Apple în ultimul an, sunt sigur că își vor face apariția pe data de 7 septembrie. La urma, urmei, Beats Audio trebuie sa isi justifice intr-un fel investitia.

Apple Watch 2 – nu va aduce multe îmubătățiri, doar pe partea de baterie, câteva specificații și cam atât. Cu siguranță, Watch 3 va fi cel care va face diferența și va conta, însă, până în 2017 mai avem de asteptat.

Macbook – din zvonurile de pe internet, aflăm că vom avea un ecran OLED deasupra tastelor, cu ajutorul căruia să putem controla funcții de bază ca: Play, Pause, Stop, Volume și, de ce nu, funcții ale aplicațiilor. Se pare că Apple în ultimul update pentru macOS Sierra, în aplicația Pages, a inclus o librărie care va fi disponibilă pentru dezvoltatorii de aplicații.

iPad – din punctul meu de vedere în acest moment nu văd de ce s-ar scoate încă un iPad, indiferent de dimensiune, indiferent de specificații. Cred că iPad și iPad Pro de 13″, modelele lansate anul trecut, fac tot ceea ce trebuie.

macOS Sierra – schimbări majore de infertață, de productivitate dar și de perfomanțe. Îmi place când Apple ține cont de părerile utilizatorilor, chiar dacă ele sunt implementate mai târziu.

Voi ce v-ati dori sa anunte Apple pe data de 7 septembrie?

Un comentariu

  1. Se putea ca iphone 7 să fie ceva mai bun și performant, dar poate 8 o să fie ala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!