EvenimenteSmartphonesStiri

Lansarea hTC One 2 va avea loc pe 25 martie intr-un eveniment duplex Londra – New York

lansare htc one 2

Lansarea HTC One 2 va avea loc pe data de 25 martie, 2014, intr-un dublu eveniment ce va avea loc in SUA si Europa.

Dupa nenumaratele scurgeri de informatii si imagini cu urmatorul model de varf al producatorului taiwanez, astazi, HTC s-a hotarat sa anunte data de lansare a acestui telefon.

Conform invitatiilor trimise presei si a postarilor de pe retelele de socializare, telefonul HTC One 2 (M8) se va lansa pe data de 25 februarie intr-un eveniment duplex ce va avea loc simultan la Londra si New York.

Conform zvonurilor HTC One 2 va avea un ecran ceva mai mare decat al modelului din 2013, un procesor quad-core Snapdragon 805, probabil 3GB de RAM, un GPU Adreno 420, doua camere foto pe spate si una frontala de 5MP, si nu va avea scaner pentru amprente. E posibil, ca una din camere, probabil cea de sus, sa fie special montata pentru scanarea irisului, dar deocamdata nu putem confirma acest lucru.

htc-avantaj

Tot astazi, HTC a mai lansat un program denumit HTC Advantage in Statele Unite care ofera posesorilor de HTC One, HTC One Max sau HTC One Mini sa isi poata schimba gratuit ecranul, daca acesta se sparge/crapa in primele 6 luni de la achizitionarea telefonului. In plus, HTC promite actualizari de software in timp util pentru toata gama One si, intre 25 si 50GB spatiu de stocare in Google Drive.

Pentru mai multe informatii despre acest program puteti citi pe siteul producatorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!