SmartphonesStiri

Lansarea LG G3 ar putea avea loc pe 27 si 28 Mai

Acum ca mai toti marii producatori de telefoane si-au lansat propriile modele de top (HTC One M8, Galaxy S5, Xperia Z2, etc), LG Electronics pregateste in liniste lansare lui LG G3, modelul de top al producatorului sud coreean de anul acesta.

LG Electronics a inceput distribuirea unor invitatii catre presa pentru un eveniment ce va avea loc simultan pe data de 27 Mai, in New York, Londra si San Francisco, urmate a doua zi de evenimente programate in Istanbul, Seoul si Singapore.

Lansarea LG G3

Lansarea LG G3

Cu toate ca invitatia trimisa nu confirma faptul ca LG va lansa telefonul LG G3, dupa cum se poate observa de pe invitatie (foto sus), totusi toata presa inclina sa cread ca este vorba de G3, asta si, pentru ca ieri, LG a dat publicitatii raportul sau financiar pe primul trimestru in care specifica faptul ca LG G3 va fi comercializat in a doua jumatate a lui 2014.

Pana in prezent am vazut imagini cu spatele telefonului, ambalajul unei versiun LG G3 Gold si cateva capturi de ecran cu noua interfata grafica Optimus UI ce va sosi odata cu noul telefon de top.

In plus, se mai speculeaza ca, carcasa lui G3 ar putea fi una metalica (din aluminiu), similara cu ceea ce ofera HTC pe al sau HTC One M8.

V-ati dori un LG G3 cu carcasa din aluminiu?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!