LaptopuriStiri

Dell anunta gama de notebook-uri Latitude Rugged Extreme

Latitude Rugged Extreme

Dell anunta lansarea gamei de notebook-uri Latitude Rugged Extreme, destinata profesiilor dure si conditiilor de lucru extrem.

Producatorul american a lansat notebook Latitude 14 Rugged Extreme si a notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, destinate utilizatorilor care au nevoie de solutii puternice si rezistente conditiilor dificile de lucru.

“Latitude 12 şi 14 Rugged Extreme aduc un design nou şi inovaţii în industrie, marcând extinderea angajamentului Dell în domeniul dispozitivelor rigidizate,” a declarat Kirk Schell, fost ofiţer în cadrul US Navy şi Vicepreşedinte, Commercial PCs, Client Solutions Group, Dell. “Gama Rugged Extreme este susţinută de promisiunea Latitude de a oferi PC-uri comerciale fiabile, sigure şi gestionabile, care pot fi transferate uşor din birou pe câmpul de luptă sau în orice alt mediu de lucru dificil — o asigurare neegalată de către competiţie.”

Soluţiile Dell Latitude Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista în medii nefavorabile ce includ praf, umiditate, lichide vărsate, vibraţii, temperaturi extreme şi alte condiţii dificile în care lucrează utilizatorii din domenii precum armată, siguranţă publică, producţie sau intervenţii rapide.

Dell Latitude 12

Notebook-urile Latitude Rugged Extreme sunt testate independent şi se conformează cu standarde militare privind rezistenţa la căderi de până la 1,8 metri şi protecţia împotriva infiltraţiilor, având certificări privind emisiile şi substanţele periculoase din partea unei facilităţi de testare terţe.1 Nici un test punctual nu poate reproduce toate scenariile posibile, astfel că portofoliul Dell Rugged Extreme a fost testat peste standardele existente pentru a asigura rezistenţa sistemelor în situaţii de utilizare dificile.

Dell Latitude 12 şi 14 Rugged Extreme sunt construite pentru a rezista în cele mai nefavorabile condiţii, folosind cele mai robuste materiale disponibile, inclusiv ultra-polimeri rezistenţi la impact şi aliaj de magneziu. Pentru a asigura performanţă chiar şi la temperaturi foarte ridicate, cele două sisteme sunt echipate cu tehnologie QuadCool™ Thermal Management din a 4-a generaţie.

Portofoliul Latitude Rugged Extreme aduce şi următoarele inovaţii:

  • Ecran perfect lizibil în lumina soarelui pentru productivitate sporită în lumină puternică
  • Ecran multi-touch rezistiv pe Latitude 12 Rugged Extreme, pentru recunoaşterea gesturilor intuitive atunci când utilizatorii poartă mănuşi groase
  • Primul ecran convertibil complet rigidizat din industrie, oferit de Latitude 12 Rugged Extreme
  • Andocare comună pentru produsele din portofoliul Dell Rugged Extreme, indiferent de dimensiune
  • Tastatura cu iluminare RGB personalizabilă permite utilizatorilor să lucreze în condiţii de iluminare scăzută, oferind şi trecere rapidă în “modul invizibil”
  • Memorie de până la 16GB7 şi stocare SSD de până la 512GB
  • Cameră web Full HD
  • Cameră foto de 8 megapixeli cu bliţ pe Latitude 12 Rugged Extreme
  • USB 3.0 şi port serial nativ pe toate produsele Rugged Extreme, dual serial/RJ-45 pe Latitude 14 Rugged Extreme

Notebook-urile Latitude 12 şi 14 Rugged Extreme permit utilizatorilor să fie productivi oriunde s-ar afla, oferind o autonomie crescută – de până la 8,5 ore şi, respectiv, 14 ore2. Produsele sunt echipate cu procesoare puternice Intel® Core™ din a 4-a generaţie, stocare SSD rapidă şi opţiuni de placă grafică discretă pentru Latitude 14. Pentru ca utilizatorii să rămână conectaţi şi să poată colabora cu uşurinţă, ambele modele oferă o gamă de capabilităţi wireless3, precum bandă largă mobilă4 şi GPS5 dedicat.

Dell Latitude 14 (1)

Latitude este o gamă destinată mediului business, iar notebook-urile 12 şi 14 Rugged Extreme nu fac excepţie, oferind securitate, gestionabilitate şi fiabilitate de vârf şi permiţând conectivitatea de care utilizatorii au nevoie fără sacrificarea controlului de care au nevoie departamentele IT. Noile modele asigură o gestionare simplificată a sistemelor, prin capabilităţi de administrare de la distanţă şi tehnologia Intel vPro disponibilă pentru administrare eficientă cu sistemele închise, modul TPM1.2 (Trusted Platform Module)9, conform cu standardul FIPS 140 – 2, soluţii de criptare prin Dell Data Protection | Encryption şi autentificate avansată prin ControlVault™, susţinute de o gamă extinsă de opţiuni de service şi suport Dell.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!