LaptopuriMonitoareStiri

Lenovo anunta noua gama de produse ThinkPad la CES2015

ThinkPad

Lider incontestabil pe piata de PC-uri si un jucator important pe segmentul de smartphone, dupa achizitia companiei Motorola Mobility, Lenovo a anuntat astazi la CES 2015 in Las Vegas, noul portofoliu de produse de top din gama ThinkPad, impreună cu ultima generație ultrabook ThinkPad X1 Carbon, brand-ul aniversează 100 de milioane de unități vândute și continuă să construiască pentru toți pasionații și fanii loiali din întreaga lume. Lenovo dorește să profite de această ocazie și să mulțumească tuturor utilizatorilor de ThinkPad din ultimele două decade.

“Încă de la originalul ThinkPad 700, inginerii ThinkPad au continuat să inoveze și au făcut fiecare ThinkPad mai bun decât precedentul. Faptul că am vândut 100 de milioane de unități ne demonstrează că am reușit. Când am achiziționat linia de PC-uri de la IBM, am promis nu doar să protejăm franciza ThinkPad, ci să o facem și mai bună, mai puternică. Astăzi, ThinkPad continuă să fie una dintre cele mai respectate brand-uri din lume și alimentează creșterea Lenovo pe prima poziție în piața mondială de PC-uri. Acum, chiar dacă Lenovo s-a extins pe piața dispozitivelor mobile, serverelor și sistemelor cloud, ThinkPad va rămâne la baza strategiei noastre și inima afacerii noastre. Este o onoare pentru noi să continuăm să livrăm acest brand legendar consumatorilor noștri și să privim înainte, către alte momente importante în viața ThinkPad,”  declară Yuanqing Yang, Președinte și CEO Lenovo.

Lenovo a prezentat, de asemenea, ThinkVision X24, care aduce superba tehnologie IPS, astfel încât unghiul de vizualizare să fie cât mai larg în panoul de lucru, dar și ThinkPad Stack, care oferă accesorii care permit conectarea și interschimbarea dispozitivelor deja existente pentru a maximiza productivitatea.

Cel mai bun Ultrabook Lenovo dedicat mediului de afaceri este acum și mai bun Cea de-a treia generație de X1 Carbon continuă tradiția impusă de brand-ul ThinkPad. Cel mai ușor Ultrabook de înaltă performanță de 14 inch din lume are acum noi opțiuni, precum un display FHD pentru o nouă experiență, iar prin schimbarea interfeței de conectare a SSD-ului pe PCI express, X1 Carbon conferă o viteză de accesare a discului cu 80% mai mare.

Noul X1 Carbon este mult mai mobil decât până acum, cu o durată de viață a bateriei extinsă. De asemenea, cântărește sub 1.3Kg și are o carcasă din carbon durabilă și robustă. Cu cea de-a cincea generație de procesoare de la Intel Core și o suită întreagă de accesorii menite să optimizeze experiența, X1 Carbon continuă drumul ThinkPad și inspiră inovație.

Standarde definitive de afaceri

Portofoliul ThinkPad îmbunătățit în 2015 scoate în evidență caracteristicile dedicate nevoilor de business și are la bază ADN-ul ThinkPad. Subțire și ușor, cu o durată de viață a bateriei care exitinde mobilitatea, dar și cu un ecran luminos și clar, cu o rezoluție de până la 3K, acesta oferă o experiență inedită și confort ergonomic.
Noul portofoliu vine cu un set complet de port-uri și conexiuni pentru ușurință în vizionare, distribuție și transfer de date. Cu cea de-a cincea generație de procesoare Intel Core, noile serii ThinkPad X, T, L și E continuă să ofere calitate în care poți să ai încredere.

ThinkVision X24

ThinkPad_THINKVISION_X24_sh02

Inovator, elegant și cu un ecran superb, fără margini, ThinkVision X24, de doar 7.5 mm, poate fi centrul de comandă al oricărui birou. Acesta vine cu noua generație Neo Blade de 23.8 inch și include o tehnologie unică menită să scoată în evidență design-ul premium.

ThinkPad_THINKVISION_X24_sh05

Noul ThinkVision X24 nu uită de performanță. Panoul IPS are o rezoluție Full HD și un unghi de vizionare wide de 178 de grade, dar și DisplayPost sau conectivitate digitală HDMI. Elegant și robust, suportul din crom este ajustabil pentru a oferi o vizionare ergonomică dar și o experiență la superlativ, atât în performanță, cât și în design.

ThinkPad Stack

THINKPAD_STACK_sh05

Printr-un design care permite conectarea mai multor dispozitive, accesoriile devin extraordinare. Portabilitate, mai puține cabluri și mai multe caracteristici, mai exact, accesoriile ThinkPad Stack sunt făcute pentru mobilitate. Printr-un design ce oferă centralizare prin sistem magnetizat, mai multe accesorii Stack ocupă mai puțin spațiu și stochează mai curat decât opțiunile tradiționale. De asemenea, tehnologia Pogo permite fiecărui accesoriu să lucreze mai bine împreună.

Power Bank-ul de 10.000 mAh încarcă telefoanele mobile și tabletele în călătoriile lungi, Hard Disk-ul USB 3.0 de 1TB oferă o expansiune imensă, Wireless Access Point asigură un mediu WiFi puternic și stabil, iar boxa Bluetooth funcționează perfect cu sistemele ThinkPad pentru o experiență audio foarte bună.

“A fost un real privilegiu să luăm parte la succesul notebook-ului ThinkPad în atingerea a 100 de milioane de unitati”,  “Dedicarea și imaginația inginerilor ThinkPad din ultimii ani au produs progrese tehnologice remarcabile. Lumea computerelor ia noi forme și permite noi experiențe, iar Intel este nerăbdător să vadă cu ce poate să vină Lenovo în continuare,” declară Brian Krzanich, Intel CEO.

Prețuri și disponibilitate

  • Modelele ThinkPad X1 Carbon au un preț de pornire de la $1,249 și sunt disponibile din ianuarie 2015
  • Modelele ThinkPad X250 încep de la $1,149 și vor fi disponibile din februarie 2015
  • ThinkVision X24 are un preț de pornire de $249 și va fi disponibil din aprilie 2015
  • Accesoriile ThinkPad Stack vor fi disponibile de la mijlocul lunii aprilie 2015, cu ThinkPad Stack Bluetooth Speaker la $89.99, ThinkPad Stack 10.000mAh Power Bank la $49.99, ThinkPad wireless Access Point/1TB Hard Drive kit la $199.99

Portofoliul ThinkPad 2015 mai include: Modelel ThinPad T450s și T450 încep de la $1,099 și $849 și vor fi disponibile din februarie 2015. Modele de ThinkPad T550 încep de la $999 si vor fi disponibile din februarie 2015; modelele ThinkPad E450 și E550 încep de la $599 și vor fi disponibile din februarie 2015; modele de ThinkPad L450 încep de la $699 și vor fi disponibile din februarie 2015.

In oferta eMAG se gasesc o serie de produse din gama Lenovo ThinkPad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!