Stiri

Lenovo anunta ultrabook-ul ThinkPad T431

37a

Lenovo a anuntat astazi noul sau ThinkPad, cu imbunatatiri la design, inspirat de rezultatele unui proiect global de cercetare. ThinkPad T431 este cel mai subtire din seria T, are inclus un trackpad, tastatura imbunatatita si estetica rafinata. Lenovo a intreprins cercetari extensive cu NetGen, utilizatori non-ThinkPad si loialisti ThinkPad din lumea intreaga, pentru a colecta feedback detaliat pentru design-ul ThinkPad.

De-a lungul a noua luni si in tari multiple, cercetatorii au petrecut mii de ore urmarindu-i pe utilizatori in casele lor, locurile de munca si locatii speciale, observand comportamentul acestora si adresandu-le intrebari. Rezultatele acestor cercetari intense au contribuit direct la un design nou rafinat, ce include cercetari tehnologice extensive si imbunatatiri inovative incluzand un nou trackpad cu functionalitate de click si o rama pentru display foarte subtire.

Laptop-ul T431 este motorizat de procesoare Intel de generatia a 3-a cu Turbo Boost, prezentand grafica integrata imbunatatita Intel HD Graphics, pana la 12 GB de memorie si optiuni aditionale pentru stocare HDD si SSD. T431 are un display HD+ de 14 inch (1600 x 900) si display anti-reflectie, doua porturi USB 3.0 pentru transfer rapid de date. T431 este de asemenea disponibil cu Intel vPro pentru un management usor al device-ului, suporta de asemenea si docking ThinkPad si ofera securitate avansata necesitata de clientii comerciali.

ThinkPad T431 va fi disponibil in Aprilie incepand de la un pret de 949 dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!