SmartphonesStiri

Lenovo K80, anuntat cu ecran FHD de 5.5 inch si 4GB RAM

lenovo k80

Lenovo K80, smartphone accesibil cu 4GB memorie RAM

La inceputul acestui an, ASUS a lansat ZenFone 2, un smartphone accesibil, dar care se remarca prin memoria RAM uriasa, adica 4GB, devenind primul smartphone din lume cu o astfel de memorie. Acum vine randul chinezilor de la Lenovo sa introduca pe piata un smartphone cu o astfel de memorie RAM.

Terminalul se numeste Lenovo K80 si dispune de un ecran 1080p cu diagonala de 5.5 inch, procesor Intel Atom de 1.8GHz, 4GB RAM, 64GB memorie interna de stocare si o baterie uriasa de 4000mAh. La capitolul fotografie, Lenovo K80 dispune de o camera principala pe spate de 13MP cu OIS (Optical Image Stabilization). Acesta are o grosime de 8.5mm, ruleaza Android Lollipop si vine in culorile: negru, argintiu si rosu.

De asemenea, terminalul este disponibil si in varianta de 2GB RAM cu 32GB memorie interna de stocare. Pretul acestora este de 240$ pentru varianta de 2GB RAM/32GB ROM si 290$ pentru varianta 4GB RAM/64GB ROM. Acestea vor fi disponibile pe piata din China incepand cu data de 30 Aprilie, dar nu exista mentiuni cu privire la disponibilitatea pe piata internationala deocamdata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!