StiriTablete

Lenovo anunta lansarea tabletelor Lenovo TAB 2 cu Android la MWC 2015

Lenovo Tab 2

Chinezii de la Lenovo, sunt si ei in aceasta saptamana la Mobile World Congress, in Barcelona, unde au anuntat lansarea unei noi game de tablete cu Android – Lenovo TAB 2 A10-70 si A8.

Lenovo TAB 2 A10-70 este varianta mai mare cu ecran de 10.1 inci Full HD. Dolby Atmos completează gama de tehnologii audio-video, TAB 2 A10-70 fiind prima tabletă Android care dispune de aceasta tehnologie audio impresionantă. Utilizatorii pot da volumul la maximum pentru a se bucura de sunetul extrem de bogat și de puternic redat de bara de sunet cu mai multe difuzoare – o caracteristică impresionantă pentru o astfel de tabletă.

Cu o grosime de 8,9 mm și o greutate de 500 de grame, se potrivește perfect chiar și atunci când utilizatorii sunt în mișcare. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.4 pe un procesor MediaTek cu patru nuclee, iar performanțele sale sunt îmbunătățite comparativ cu cele ale modelului predecesor, prin modulul Wi-Fi dual band și camera principală de 8 megapixeli. TAB 2 A10-70 este disponibilă în două culori, Pearl White sau Midnight Blue. Prețul sub 200 de dolari restabilește relația dintre preț și valoare adăugată.

Lenovo TAB 2 A8

Lenovo prezintă, de asemenea, în cadrul Mobile World Congress, şi modelul entry-level de 8 inci, TAB 2 A8. Această tabletă HD vine în întâmpinarea celor care vor să rămână conectați, făcând o investiție minimă. Cu un preț de pornire de numai 129 de dolari, TAB 2 A8 îndeplinește cu succes cele mai frecvente sarcini de conectivitate personală, de la acces la rețele de socializare, la conferințe video online. Mai ușoară decât modelul TAB 2 A10-70, cu o greutate de numai 360 de grame, și fiind la fel de subțire, TAB 2 A8 are o autonomie care îi permite să ofere conectivitate pentru întreaga zi lucrătoare de 8 ore, fără să mai aibă nevoie de o nouă reîncărcare. Rama modelului TAB 2 A8 este mai subțire decât cea a modelului anterior TAB A8, ceea ce înseamnă că utilizatorii beneficiază de un ecran de 8 inci în corpul unuia de 7 inci, pentru și mai multă portabilitate.

Dovedind că sunetul de calitate poate fi disponibil chiar și pe dispozitivele foarte compacte, TAB 2 A8 îi încântă pe pasionații de conținut multimedia cu tehnologia Dolby Atmos, care oferă o experiență audio de calitate chiar și atunci când utilizatorul este în mișcare și folosește o pereche de căști. În plus, camera de 5 megapixeli le permite utilizatorilor să realizeze fotografii de calitate. Răspunzând cererilor formulate de utilizatori, TAB 2 A8 este prima tabletă care utilizează sistemul de operare original Android 5.0 (Lollipop). Ca și fratele său mai mare, TAB 2 A8 dispune de procesor MediaTek cu patru nuclee. De asemenea, tableta dispune de un spațiu de stocare de până la 32 GB cu ajutorul unui card de memorie microSD și este disponibilă în patru culori: Pearl White (alb), Ebony (maro inchis), Midnight Blue (albastru) sau Neon Pink (roz).

LenovoTAB2A10

Lenovo TAB 2 A10 va fi disponibilă începând cu luna aprilie, în pachete de caracteristici ce au un preț de pornire de aproximativ 199 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 279 de dolari pentru modelele LTE.

Lenovo TAB 2 A8 va fi disponibilă începând din luna iunie, în pachete de caracteristici cu un preț de pornire de aproximativ 129 de dolari pentru modelele Wi-Fi și 179 de dolari pentru modelele LTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!