SmartphonesStiri

Lenovo Yoga 3 Pro, cel mai subtire si usor ultrabook din lume

yoga 3 pro

Yoga 3 Pro, cel mai subtire si usor ultrabook din lume la ora actuala

Chinezii de la Lenovo au anuntat Yoga 3 Pro, noul ultrabook, fiind desemnat si cel mai subtire si usor din lume, la ora actuala cel putin. Anuntul a avut loc la o conferinta gazduita in Londra.

Scaderea in greutate este oferita de balamaua construita manual, din peste 800 de piese de aluminiu si otel, oferind o rigiditate mai buna decat generatia de anul trecut, Yoga 2 Pro. Astfel, Yoga Pro 3 este cu 15% mai usor si cu 17% mai subtire decat generatia precedenta.

Ca specificatii, Yoga 3 Pro are un ecran de 13.3 inch cu rezolutie QuadHD+ (3200 x 1800), procesor Intel Core M-70, 8GB memorie RAM, 512GB SSD, Wi-Fi, slot microSD, 2 porturi USB 3.0, unul HDMI, jack audio 3.5mm pentru casti. Beneficiaza de sistemul de operare Windows 8.1, iar compania sustine ca noul ultrabook ofera pana la 9 ore autonomie.

Yoga 3 Pro are un pret de lansare de $1,349, fiind disponibil pe site-ul Lenovo pentru comanda, incepand de la sfarsitul lunii Octombrie. Nu se stie cand va fi disponibil pe celelalte piete si la ce pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!