StiriTV

Primul televizor LG 105UB9 cu ecran curbat ultra HD de 105″ va fi prezentat la CES 2014

LG 105UB9

LG Electronics a anuntat astazi, 19 decembrie, primul televizor cu ecran curbat Ultra HD de 105 inch si raport de imagine 21:9, model ce va fi prezentat in cadrul expozitiei anuale Consumer Electronics Show 2014 ce va avea loc in luna ianuarie, la Las Vegas.

Televizorul LG 105UB9 este cel mai mare model Ultra HD cu ecran curbat al companiei, are raportul de imagine de 21:9, cu ecran CinemaScope, ceea ce il face ideal pentru o vizionare placuta a filmelor, apropiata experientei cinematografice. Un alt avantaj al ecranului mare este ca permite acces mai mare la informatia vizuala, fara sa obtureze in vreun fel actiunea aflata in desfasurare.

Oferind o rezolutie a ecranului de 11 milioane de pixeli (5120 x 2160), modelul 105UB9 reprezinta rezultatul unei colaborari de succes între LG Electronics si LG Display. Pentru a realiza curbura televizorului, noua tehnologie a fost introdusa cu scopul de a rezolva o serie de probleme, cum ar fi mentinerea integritatii structurale si asigurarea uniformitatii de luminozitate si culoare necesare unui ecran foarte mare. Pana in prezent, panourile OLED au fost preferate pentru ecranele curbate datorita capacitatii lor de a genera luminozitate proprie. LG Display a facut fata cu succes provocarii de a genera iluminare inegala din spate, imbunatatind circuitul tehnologiei pixelului Tranzistor Subtire de Film (Thin Film Transistor – TFT) pentru a preveni deteriorarea culorii si a asigura o experienat superioara de vizualizare din orice unghi.

105UB9

„LG Display şi-a păstrat poziţia dominantă pe piaţa de display-uri prin tehnologie inovatoare şi diferenţiată,” a spus Yong-kee Hwang, senior vice preşedinte şi șeful departamentului LG Display. „Cu o rezoluţie de 11 milioane de pixeli, panoul LCD curbat, de 105 inci, este o reconfirmare a poziţiei noastre de lider pe piaţa generaţiei noi de display-uri, oferind valoare excepţională clienţilor noştri.”

Vizitatorii standului LG din cadrul CES 2014 (Centrul de conferinţă de la Las Vegas, Central Hall #8204) vor avea posibilitatea de a vedea ei înşişi acest produs unic în perioada 7 – 10 ianuarie.

„Suntem mândri să prezentăm televizorul nostru Ultra HD cu ecran curbat de 105 inci la cel mai mare eveniment de tehonologie din lume,” a spus In-kyu Lee, vice preşedinte şi șeful diviziei de televizoare, departamentul Home Entertainment Company al LG Electronics. „Tehnologia inovatoare a modelului LG 105UB9 aduce o experienţă unică de vizionare, pentru care îşi revendică titlul de primul şi cel mai mare televizor din lume. Vom continua să inovăm generaţia nouă de televizoare, păstrându-ne poziţia de lider pe piaţă şi să demonstrăm că totul este posibil cu LG.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!