TV

LG lanseaza primul TV LG 55EA9800 cu ecran OLED curbat pe piata din Romania

dscf1396

LG Romania anunta astazi primul TV cu ecran OLED curbat in premiera in Romania. LG 55EA9800 are un ecran elegant cu o forma curbata si propria tehnologie LG WRGB OLED. Noul televizoul cu ecran curbat asigura o calitate exceptionala a imaginii si o experienta de vizionare captivanta. Cu un design extrem de reusit, televizoul LG OLED cu ecran curbat a fost premiat cu prestigiosul premiu ‘Red Dot: Best of the best’ si a fost confirmat de asemenea de catre examinatori internationali de produse, precum TÜV Rheinland, Intertek si VDE pentru calitatea extraordinara a imaginii. Televizorul OLED premium LG a fost primul televizor OLED din lume care a primit un certificat THX.

„LG îşi continuă angajamentul de a oferi clienților din România cea mai avansată tehnologie pe segmentul de televizoare OLED. Cu un display de generaţie viitoare şi un design curbat foarte subţire, televizorul nostru OLED cu formă curbată reprezintă începutul unei noi ere în ceea ce privește modul de vizionare în propria locuintă,” a declarat Bum Seop Lee, preşedinte LG Electronics România.

Televizorul LG 55EA9800 va fi disponibil in reteaua partenerilor selectati din intreaga tara, incepand de saptamana aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!