Stiri

LG a inregistrat la KIPO (OSIM-ul coreean) denumirile GPad, G Watch, G Glass si alte cateva

LG-new-trademarks

LG Electronics utilizeaza un sistem de litere pentru a-si denumi produsele sale din segmentul mobil, iar Optimus G este brand-ul utilizat pentru seria de smartphone-uri de top (LG Optimus G, LG Optimus G Pro, LG Optimus G2).

Recent, LG Electronics a intaintat catre KIPO (un fel de OSIM in varianta coreeana) o serie de dosare pentru inregistrarea / brevetarea unor noi denumiri. Printre aceastea se numara denumiri ca: GPad (probabil se pregatesc sa revina pe piata de tablete), G Watch (probabil este vorba despre un smartwatch), G Glass (ochelarii inteligenti ceva in genul proiectului Google Glass), G Band (probabil o bratara cu senzori care masoara activitatea noastra zilnica, ceva in genul Nike+ FuelBand), G Link ma face sa ma gandesc la Allshare al celor de la Samsung, aplicatie dedicata telefoanelor si tabletelor pentru a interactiona cu televizoarele inteligente pe baza de conexiune WiFi si DLNA), iar G Hub probabil un Samsung Hub in varianta LG unde utilizatorii vor beneficia de tot felul de continu multimedia, jocuri, aplicatii, etc.

Momentan acestea sunt toate informatiile referitoare la noile denumir, daca vor aparea si alte detalii pe parcurs vom reveni cu un alt articol.

Credeti ca LG Electronics va avea succes cu aceste gadget-uri portabile?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!