Stiri

LG anunta Nexus 4 Alb, oficial in magazine din 29 Mai in Asia

Nexus 4 Alb

Se vorbeste despre lansarea unei noi versiuni a modelului Nexus 4 cu 4G si alte imbunatatiri, construit de LG dupa indicatiile celor de la Google Inc de ceva vreme, ba chiar, l-am si vazut de vreo cateva ori aparand pe la diferite evenimente, ultima data pe holurile conferintei Google I/O 2013.

Astazi, LG Electronics a anuntat oficial modelul Google Nexus 4 Alb, informandu-ne ca acest model va fi disponibil incepand din data de 29 mai in Hong Kong, urmand apoi sa ajunga pe piete precum cele din Europa, America de Nord sau Orientul Mijlociu

Pe partea de specificatii, Nexus 4 Alb vine cu aceleasi componente hardware, deci, nimic nou. Nu am gasit niciunde vreo mentiune in legatura cu tehnologia 4G LTE. Singurul lucru nou este culoarea lui si faptul ca vine direct cu Android 4.2.2 (versiune pe care posesorii de Nexus 4 Negru o au deja, datorita unei actualizari primite de la Google in urma cu cateva luni).

Nu avem detalii nici despre pretul acestui model, dar vom reveni cu detalii in clipa in care LG Electronics va binevoi sa le ofere.

V-ar interesa achizitionarea unui smartphone Nexus 4 Alb, fara nici un upgrade pe partea de hardware?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!