SmartphonesStiri

LG anunta noua serie L II care include modelele Optimus L3 II, L5 II si L7 II

LG_Optimus_Seria_L_2

LG Mobile a anuntat astazi de dimineata noua serie Optimus L II, gama ce include modelele de smartphone Optimus L3 II, Optimus L5 II si Optimus L7 II. Noua generatie vine cu un design imbunatatit, o carcasa stralucitoare si un LED Smart integrat sub butonul Home al fiecarui model.

Pe partea de software, noua serie vine cu functii ca QuickMemo, Quick Button si Safety care. Functia Quick Button permite utilizatorilor lansarea unei aplicati precum Browser, Camera, Music Player sau oricare alta aplicatie cu ajutorul butoanelor fizice. Practic daca telefonul nu are un buton dedicat pentru camera, functia Quick Button permite utilizarea a oricarui alt buton sa preia functia unui astfel de buton dedicat. Safety Care ofera 3 optiuni – Emergency Call ForwardingPhone Non-Usage Notice si My Location Notice –optiuni ce pot fi programate pentru a apela pe cineva apropiat (din familie sau prieteni) in cazul unei urgente.

Seria L vine cu un display IPS imbunatatit, o baterie mai buna fata de seria precedenta la care se adauga functia Dual-SIM ce permite utilizarea acestor telefoane in doua retele simultan.

LG Optimus L7 II este primul model din aceasta serie ce se va lansa in aceasta saptamana in Rusia. Acest model include o interfata LG UX unica care aduce functii precum QSlide si QuickTranslator. Disponibilitatea modelelor L3 II cu ecran de 3.2 inch, baterie de 1500 mAh si L5 II cu ecran de 4 inch si baterie de 1700 mAh va fi anuntata de producator in viitorul apropiat.

Specificatii Optimus L7II :

•     Procesor: 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)

•     Memorie: 4GB (interna) / 768MB RAM / slot Micro SD

•     Afisaj: 4.3-inch WVGA IPS

•     Camera foto: 8MP cu LED Flash / Camera fata este VGA

•     OS: Android 4.1 Jelly Bean

•     Baterie: 2460mAh

•     Dimensiuni: 121.5 x 66.6 x 9.7 mm/ 122.2 x 66.6 x 9.7 mm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!