StiriTechTV

LG Electronics anunta sistemul home theater LG BH9540TW

LG BH9540TW

LG Electronics a anuntat astazi lansarea sistemului home theater LG BH9540TW dotat cu 9.1 canale, putere de 1460W cu difuzoare in forma de con din fibra aramid, capacitati Smart TV si caracteristici Ultra HD imbunatatite.

“Sistemul Home Theater BH9540TW transportă privitorul chiar în centrul acțiunii,” a declarat Byung-hoon Min, Senior Vice Președinte al diviziei Consumer Audio Video a companiei LG Home Entertainment. “Dovadă a angajamentului nostru de a oferi cea mai bună experiență home entertainment, acest produs excepțional combină tehnologia boxelor de ultimă generație cu platforma noastră Smart TV ușor de folosit.”

Sistemul cu 9.1 canale produce o uimitoare putere de 1460 watts, îmbunătăţind sunetul filmelor, muzicii și programelor, oferindu-i o calitate ce îți taie răsuflarea. Distribuind sunetul în mai multe direcții, puternicul setup folosește un subwoofer pentru a produce sunete de bass intense, bogate și patru difuzoare înalte – echipate cu boxe care transmit sunetul atât în partea din față, cât și în cea de sus – pentru a angrena audiența într-o experiență audio superioară. În plus, procesorul LG Surround 3D amplifică senzația de imersiune a spectatorului.

Difuzoarele în forma de con ale BH9540TW au o membrană subțire confecționată din fibră aramid. Acest material durabil conferă o înaltă rezistență elastică și termică, prevenind astfel îndoirea sau spargerea, în timp ce limitează distorsionarea sunetului și îmbunătățeste precizia audio. Difuzoarele în forma de con din fibră aramid permit Sistemului LG Home Theater să reproducă o gamă largă de frecvențe.

LG BH9540TW

BH9540TW este echipat cu platforma LG Smart TV, acordând utilizatorilor accesul la o incredibilă varietate de servicii premium de streaming și aplicații. Sistemul Home Theater oferă mai multe opțiuni de conexiune, inclusiv Wi-Fi Direct, Bluetooth și Miracast pentru conținut de streaming convenabil și proiecţie a imaginilor pe ecran. Mai mult, sistemul LG Private Sound Mode 2.0 este soluția perfectă pentru a te bucura de conținut fără a deranja alți membri ai familiei. Această opțiune convenabilă permite utilizatorilor să direcționeze conținutul audio către smartphone-urile lor, astfel încât să poată asculta în privat, la căști.

Adoptând una dintre cele mai noi tendințe în home entertainment, LG BH9540TW include un sistem îmbunătățit care face posibilă vizionarea conținutului în modul sharp, rezoluție de calitate care se apropie de Ultra HD, compatibilă cu televizoarele 4K.

Acest sistem LG va fi disponibil abia de la jumatatea primaverii (luna aprilie) in Europa la un pret de aproximativ 4450 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!