StiriTV

LG anunta televizoare Prime UHD, inclusiv modelul LG-EG9700

LG-EG9700

In cadrul unui eveniment cu presa, ce a avut loc la inceputul acestei saptamani la Seul, in Coreea de Sud, LG Electronics si-a prezentat strategia denumita Dual premium pe 2015, care are ca focus piata de televizoare premium. Tot in acelasi eveniment a fost introdusa gama de televizoare OLED Prime UHD din care face parte si modelul de 77 inci, LG-EG9700.

“Ne bucurăm că avem ocazia de a introduce o gamă completă de produse TV distincte care oferă o calitate a imaginii uimitoare, care va demonstra conceptul de premium,” a declarat Brian Kwon, președinte și CEO al LG Electronics Home Entertainment Company. Televizoarele OLED și PRIME UHD vor demonstra încă o dată că brand-ul LG este sinonim cu calitatea imaginii. Cu ajutorul acestor soluții inegalabile de home entertainment, LG se plasează într-o poziție favorabilă, de lider pe piața TV premium.

LG a prezentat o gamă de noi televizoare cu ecran curbat OLED și plate, inclusiv modele de 55, 65 și 77 de inci. Compania a introdus și un nou concept, ABCD, care va integra principalele beneficii ale tehnologiei OLED LG:

  • Angle (A): Cu ajutorul televizoarelor LG OLED, chiar și spectatorii care nu stau în centru se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii.
  • Black (B) și Color (C): Gama OLED integrează mai multe funcții avansate ale ecranului, printre care tehnologia proprie LG, WRGB OLED. Aceasta oferă imagini cu nuanțe perfecte de negru, culori vii și raport de contrast infinit.
  • Design (D): Filozofia de design Art Slim a LG se concentrează asupra realizării celui mai subțire televizor posibil, păstrând, în același timp, un aspect simplu și curat.

Datorită unei combinații unice de tehnologii superioare de afișare a imaginii, televizoarele OLED LG au câștigat premiul Cel mai bun produs de la CES din categoria produselor TV în ianuarie 2015. Pe măsură ce disponibilitatea conținutului de calitate crește, LG preconizează că vânzările televizoarelor sale OLED vor crește, întrucât din ce în ce mai mulți consumatori vor căuta produse de înaltă calitate pe care să poată viziona acest conținut. Ținând cont de aceste aspecte, LG dorește să își extindă gama de televizoare OLED din Coreea de la 5 la 10 modele pentru a putea oferi consumatorilor o selecție cât mai mare de produse TV premium.

Televizoarele PRIME UHD oferă o experiență de vizualizare captivantă

Televizoarele LG PRIME UHD, superioare televizoarelor ULTRA HD, dispun de funcții precum tehnologia ColorPrime, ULTRA Luminance, panou 4K In-Plane Switching (IPS) și Prime Mastering Engine, care oferă o experiență cu adevărat premium. Tehnologia LG ColorPrime mărește gama de culori care poate fi afișată pe ecran prin utilizarea diferitelor culori LED fosfor, permițând o profunzime și un realism ale imaginii sporite. Tehnologia ULTRA Luminance analizează în permanență cele mai luminoase și cele mai întunecate părți ale conținutului afișat pentru a îmbunătăți constant luminozitatea și rezoluția. Panoul LG 4K IPS cu care este echipat permite televizorului să afișeze imagini detaliate din cele mai largi unghiuri de vizualizare. Mai mult, Prime Mastering Engine optimizează preferințele televizorului pentru a spori simțitor calitatea imaginii.

În plus, televizoarele LG PRIME UHD dispun de un ecran UltraSlim Design splendid, de 8,5 mm grosime, în condițiile în care ecrane similare din partea competitorilor au între 40 și 50 mm grosime. Standul Auditorium, integrat în televizor, se potrivește cu finisajele metalice de pe marginile televizorului. De asemenea, standul scoate în evidență sistemul audio de calitate calibrat de către Harman/Kardon, funcționând ca un reflector de sunet. 

Experiență de utilizare remarcabilă cu webOS 2.0

Noua platformă LG Smart TV, webOS 2.0, reprezintă o versiune îmbunătățită a apreciatei interfețe de utilizare a LG, webOS. WebOS a fost inițial realizat pe conceptul “Televizorul, din nou simplu de utilizat”, cu scopul de a răspunde la nemulțumirile legate de sistemele de meniu TV care deveneau din ce în ce mai complexe. Se preconizează că televizoarele smart echipate cu webOS vor depăși vânzări de 1 milion de unități în prima jumătate a anului 2015.

Compania va lansa gama de televizoare premium pe piețe din întreaga lume la sfârșitul lunii martie. Mare parte din portofoliul de televizoarele LG este disponibil la eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!