StiriTV

LG Electronics a lansat LG 105UC9LG (105″) cu rezolutie 5K si patru modele 4K Ultra HD

LG 105UC9LG

In luna decembrie LG Electronics a lansat in premiera, in Romania, primul televizor cu ecran curbat de mare rezolutie – LG 55EA9800. La inceputul lui 2014, in Las Vegas, producatorul sud coreean a anuntat cel mai nou model de televizor Ultra High-Definition cu ecran curbat, ce masoara 105″ in diagonala.

LG  a prezentat in cadrul CES, o noua serie de televizoare ULTRA HD care incorporeaza functii și tehnologii avansate si o calitate imbunatatita a imaginii. Astfel, si la aceasta editie LG seteaza noi standarde prin prima rata de contrast de 21:9 din lume pentru modelul de televizor Ultra HD cu ecran curbat, LG 105UC9, cu o diagonala remarcabila de 105 inci.

“Noile funcții încorporate de televizorul nostru Ultra HD vor fi extrem de atractive pentru consumatori,” a declarat In-kyu Lee, Senior Vicepreședinte și director al Diviziei TV din cadrul companiei LG Electronics Home Entertainment. “Calitatea imaginii este pur și simplu remarcabilă, iar consumatorii recunosc LG ca fiind un trend-setter în tehnologia ULTRA HD și un lider în evoluția formatului 4k.”

Noul televizor LG Ultra HD cu ecran curbat (model 105UC9) are un ecran spectaculos de 105 inci, cu o rată de aspect de 21:9 și o rezoluție de 5K 5120 x 2160. Rezultatul este o experiență cinematografică autentică în confortul propriei locuințe. Cu un design ergonomic, atrăgător și imensul display concav de 105 inci, LG 105UC9 oferă o experiență vizuală neegalată de niciun alt televizor disponibil pe piață. Ecranul extra-larg permite utilizatorului să afișeze informații pe o parte a ecranului fără a bloca acțiunea în desfășurare.

Calitatea excepțională a imaginii noului televizor LG Ultra HD este completată de sunetul bogat produs de un sistem audio multi-channel 7.2 dispus frontal, proiectat în colaborare cu Harman Kardon. Reprezentând conceptul LG ULTRA Surround, difuzoarele creează o experiență auditivă amplificată care captivează astfel spectatorul.

Design premium de excepție pentru televizorul LG ULTRA HD de 4k

Alături de liderul de piață, televizorul Ultra HD cu ecran curbat de 105 inci, LG prezintă de asemenea și modelul premium UB9800 din seria de televizoare Ultra HD de 4k formată din unități de 65-, 79-, 84- și 98- de inci. Seria UB9800 este echipată cu un cip particular unic care evidențiază rezoluția Ultra HD și optimizează calitatea generală a imaginii. Datorită acestui cip, ultimul Tru-ULTRA HD Engine Pro de la LG diferențiază calitatea imaginii TV de ceilalți competitori.

Televizorul LG UB9800 are încorporată o funcție sofisticată în care conținutul SD, HD și Full HD este preluat și îmbunătățit, aducându-l aproape la un nivel al calității Ultra HD. Lucrând în tandem cu Super Resolution Algorithm, Tru-ULTRA HD Engine Pro garantează o experiență vizuală mai placută, eliminând erorile vizuale comune altor sisteme. În plus, Tru-ULTRA HD Engine Pro include o tehnică numită 4K Motion Estimation Motion Compensation (MEMC), care asigură calitate pentru tot conținutul 4K Ultra HD, redat perfect, fără blurare.

O caracteristică particulară avansată a televizoarelor LG ULTRA HD este decodorul încorporat 4K HEVC 60p. Dispozitivul este o dovadă a evoluției tehnologice, capabil să decodifice semnale emise atât în format H.264 cât și în HEVC H.256, la 30p sau 60p. Acest decodor încorporat face posibilă afișarea conținutului Ultra HD de pe aproape orice sursă externă, inclusiv prin porturile HDMI 2.0, USB sau LAN. Noile modele au funcția unică LG ULTRA HD CINEMA 3D, care utilizează tehnologia Film Patterned Retarder (FPR), prin care imaginile 3D sunt redate perfect. Noile modele de televizoare din seria Ultra HD încorporează ecrane ULTRA IPS cu rezoluția impresionantă de 3840 x 2160. Tehnologia LG IPS este recunoscută pentru abilitatea de a oferi imagini impresionante din orice unghi de vizionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!