SmartphonesStiri

LG F60 disponibil prin Orange BuyBack

LG F60 disponibil prin Orange BuyBack

LG F60 disponibil prin Orange BuyBack

LG Electronics a anuntat disponibilitatea pe piata din Romania a noului smartphone LG F60 cu conectivitate 4G LTE. Terminalul face parte din categoria smartphone-urilor accesibile.

“LG continuă să demonstreze cunoştinţe avansate în domeniul 4G LTE, oferind consumatorilor la nivel global dispozitive mobile din ce în ce mai bune şi care pot profita din plin de cea mai avansată infrastructură de date,” a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „LG F60 oferă o experienţă de utilizare premium atât pentru utilizatorii tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă, care îşi doresc cea mai rapidă experienţă mobilăla un preţ rezonabil.”

LG F60 are ca specificatii un ecran IPS de 4.5 inch si rezolutie WVGA, un procesor Qualcomm quad-core de 1.2 GHz, 1GB RAM, stocare interna de 4/8GB, o camera foto frontala de 1.3 megapixeli si una pe spate de 5 megapixeli. Are o baterie de 2100mAh si ruleaza Android 4.4.2 KitKat. Conectivitate: Wi-Fi, 4G LTE, Bluetooth 4.0 si A-GPS. LG F60 vine in varianta single-SIM sau dual-SIM.

Mai mult, LG F60 beneficiaza de experienta UX de pe LG G3, cum ar fi: Gesture Shot, Front Camera Light, Touch & Shoot, Knock Code.

LG F60 disponibil prin Orange BuyBack, de la 0 euro la abonamentul Cangur 16, incepand de la jumatatea lunii Octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!