LG G Flex are probleme de display, conform specialistilor din Seoul

0

LG G Flex

LG G Flex are probleme de display, conform clientilor si a specialistilor din Seoul. Anuntat cu mare fast si decretat de mai toata lumea ca inovatia anului 2013 pe segmentul de smartphone, LG G Flex sufera de mici probleme ale display-ului. Telefonul este in prezent disponibil doar pe piata locala din Corea de Sud, urmand a fi comercializat in urmatoarele doua luni de zile la nivel global, inclusiv in Romania.

Conform mai multor clienti, dar si a specialistilor din Coreea de Sud, smartphone-ul LG G Flex cu ecran curbat sufera de anumite defecte la capitolul display. Se pare, ca toate telefoanele comercializate in Coreea au mici bule pe suprafata ecranului, a precizat Kim Ji-hoon, un comerciant de electronice din Seoul.

Specialistii din domeniu au declarat pentru o publicatie locala (Coreea), ca LG Electronics avea cunostiinta de aceste mici defecte si ca ar fi ezitat la inceput sa le livreze pe piata.

In raspuns la aceasta problema, LG ar fi declarat pentru aceiasi publicatie din Coreea: “Deoarece componente cheie din interiorul telefonului G Flex, cum sunt stratul de sticla protectoare, afisajul OLED, bateria si rama sunt elastice, forta excesiva sau frecvent exercitata asupra telefonului  poate duce la aparitia acestor bule,” care se pot vedea in imaginea de sus.

LG Electronics a mai declarat: “aceasta problema nu are nici un efect asupra performantei sau a calitatii telefonului.”

Asteptam lansarea oficiala a telefonului in Romania, precum si testarea lui pentru a ne lamuri daca aceste probleme exista pe toate modelel sau doar pe anumite loturi scoase de pe linia de asamblare.

Vom reveni cu detalii la momentul oportun.

Articolul precedentLumia 1820 si Lumia 1525 doua telefoane cu ecran 2K, proc pe 64-biti si 3GB RAM pentru 2014?
Articolul următorEvolio va lansa saptamana viitoare cea mai subtire tableta de pe piata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.