StiriTablete

LG G Pad 8.3 anuntat oficial de LG Electronics

LG G Pad 8.3

LG G Pad 8.3 este cea de a doua tableta din portofoliul LG Mobile insa, de aceasta data producatorul sud coreean si-a luat toate precautiile si timpul necesare (mai bine de 2 ani de zile de studii), pentru a nu o mai da in bara si cu acest model.

Noua tableta LG G Pad 8.3 este dotata cu un ecran de 8 inch in diagonala, si este prima cu aceasta dimensiune cu un ecran Full HD WXUGA (1920×1200). Ecranul are o densitate a pixelilor de 273 ppi. Tableta beneficiaza de un procesor quad-core Snapdragon 600 de la Qualcomm clock-uit la frecventa de 1.7GHz, are 2GB de RAM, 16GB memorie eMMC (interna), o baterie de 4.600 mAh, sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean si doua camere foto: una de 5MP pe partea din spate si una de 1.3MP frontala.

Pe partea software, tableta beneficiaza de o interfata customizata de la LG Electronics care aduce o serie de functii deja disponibile pe smartphone-ul de top anuntat recent, LG G2.

lg-g-pad-8-3-tableta.jpg (3)

Tablet LG G Pad 8.3 va fi prezentata in cadrul IFA 2013, la Berlin. Pretul tabletei nu a fost anuntat deocamdata, dar stim ca tableta va fi disponibila in variante de culoare alb si/sau negru de luna aceasta, in piete ca America de Nord, Europa si Asia. lg-g-pad-8-3-tableta.jpg (1)

lg-g-pad-8-3-tableta.jpg (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!