SmartphonesStiri

LG G3 cu display Quad HD confirmat de LG

lg-g3-cu-display-quad-hdLG G3 cu display Quad HD confirmat de LG

LG G3 cu display Quad HD ar putea fi succesorul lui LG G2. Dupa ce ne-am obisnuit cu dispozitive high-end cu rezolutii full HD, LG pregateste lansarea noului LG G3 cu display Quad HD.

Desi erau numai speculatii cu referire la rezolutia uriasa pe care noul terminal LG il va avea in dotare, compania LG confirma terminalul LG G3 cu display Quad HD. Quad HD inseamna de 4 ori mai mare rezolutia HD 720p, adica o rezolutie exacta de 2.560 x 1440.

Conform unor zvonuri, LG G3 ar avea un display de 5.5 inch si o densitate pixeli de 530 ppi (pixeli per inch). Alte zvonuri ar mai fi legate de camerele foto, avand una de 2 MP pe fata si de 13 pe spate. Memoria RAM ar putea fi de 3GB, iar capabilitatea de a inregistra video este doar full HD 1080p. Cam  putin, luand in calcul un display Quad HD cu o rezolutie uriasa.

Procesorul LG G3 ar putea fi un Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 de 2.3 GHz quad-core, iar stocarea interna ar putea fi de 32GB, cu posibilitatea de a fi marita printr-un card micro SD de maxim 64GB.

Cu exceptia display-ului Quad HD, restul sunt doar zvonuri lansate in mediul online. LG confirma doar tehnologia display-ului si nimic mai mult.

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!