LG G3 primeste actualizare Marshmallow in Decembrie

0

LG G3 primeste actualizare Marshmallow

LG G3 primeste actualizare Marshmallow in Decembrie, conform unor informatii ce vin din Polonia, tara in care compania sud-coreeana a inceput testele referitoare la noul Android 6.0 pentru terminalele din propriul lor portofoliu. Noile informatii dezvaluie faptul ca testele sunt in stadiu de finalizare, urmand ca LG G3 sa primeasca noua actualizare Android.

Astfel, conform acestor informatii, LG G3 primeste actualizare Marshmallow la sfarsitul acestui an, mai exact intre 16 si 18 Decembrie, aceasta actualizare fiind disponibila pentru utilizatorii din Polonia, urmand apoi ca toate tarile sa primeasca treptat noua actualizare. Tot in Polonia va fi lansata si actualizarea Marshmallow pentru LG G4, urmata apoi de celelalte tari.

Android 6.0 Marshmallow nu aduce schimbari majore la capitolul aspect, ci la capitolul functii si performanta, cea mai interesanta caracteristica fiind gestionarea resurselor in standby, ce ajunge sa ofere terminalului cu pricina chiar si o autonomie marita de 3 ori fata de acelasi terminal, dar cu Android Lollipop.

 

sursa

Articolul precedentLenovo lanseaza Vibe X3 si X3 Youth
Articolul următorAsus confirma actualizarea Android 6.0 pentru seria ZenFone

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.