SmartphonesSOFTWAREStiri

LG infirma zvonurile care spuneau ca Nexus 6 va fi produs tot de coreeni

nexus 6

Nexus 6 nu va produs de LG, conform directorului de comunicare din cadrul LG Electronics.

Google ar putea inlocui linia de telefoane Nexus cu proiectul Android Silver de la inceputul lui 2015, cel putin asa sustin o serie de zvonuri aparute in presa de specialitate.

Mai mult, succesorul modelului de smartphone Nexus 5, se pare ca nu s-ar mai produce, conform unor declaratii date de directorul de comunicare din cadrul LG Electronics, domnul Ken Hong intr-un interviu acordat publicatiei olandeze Draad Breuk.

Intrebat despre posibila producere a modelului Nexus 6 in colaborare cu Google Inc, Ken Hong a declarat ca nu au fost contractati de catre marele gigant de cautare in acest sens. Totusi, trebuie luat in calcul faptul ca LG a facut aceasi miscare si anul trecut, cand au anuntat ca nu se va mai lansa Nexus 5, dar care a fost lansat in cele din urma.

Informatii precise despre lansarea Nexus 6 nu exista, insa sunt ecouri care sugereaza inlocuirea gamei Nexus cu telefoane flagship, care sa ruleze ceea ce zvonurile numesc proiectul Android Silver, proiect in care ar fi implicat si producatorul LG. Asta inseamna ca, colaborarea dintre cei doi giganti nu se incheie aici, insa trebuie sa avem in vedere faptul ca sunt doar simple speculatii la momentul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!