SmartphonesStiri

LG L90 varful de gama din seria L III 2014

seria L III

Acum mai bine de doi ani de zile LG Electronics introducea o noua linie de smartphone in piata, una care sa ofere experienta Android celor care nu detin un buget suficient de mare pentru a putea achizitiona un model de top. Astfel ca, la sfarsitul lui 2012, LG vindea nu mai putin de 10 milioane de unitati din aceasta serie la nivel global, iar anul urmator (2013) a lansat a doua generatie din aceasta serie L II.

Anul acesta, LG Electronics a venit la Mobile World Congress 2014 cu a trei generatie, seria L III, de telefoane cu Android de buget, printre care se numara si varful de gama introdus astazi, separat de restul seriei – LG L90.

“Prin specificaţiile sale competitive şi designul rafinat, ne aşteptăm ca noul L90 să continue succesul seriei L pe piaţa mondială, ” a declarat Dr. Jong-seok Park, preşedinte şi CEO al LG Electronics Mobile Communications Company. “Smartphone-ul oferă cele mai bune atribute LG în design, hardware, sistem de operare şi caracteristici UX, astfel încât utilizatorii de smartphone-uri 3G din toată lumea vor putea să se bucure de o experienţă a unui smartphone de primă clasă. ”

LG L90

Noul L90 va fi disponibil iniţial în regiunea CSI, urmată de alte pieţe din întreaga lume. Mai multe informaţii vor fi disponibile local în momentul lansării.

Specificaţii cheie ale L90:

  • Procesor: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8226
  • Ecran: 4.7-inch qHD IPS (960 x 540, 235 ppi)
  • Memorie: 8GB / 1GB RAM / SD Card Slot (până la 32 GB)
  • Camera: Spate 8.0 MP or 5.0 MP AF (depinde de piaţă) / Faţă 1.3 MP
  • Baterie: 2,540mAh
  • Sistem de operare: Android 4.4 KitKat
  • Dimensiune: 131.5 x 66.0 x 9.7mm

http://www.youtube.com/watch?v=YkSmpdfX7D0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!