AndroidSmartphonesSOFTWAREStiriWindows

LG lanseaza unealta pentru deblocarea bootloaderului telefoanelor sale. Momentan doar G4 eligibil.

unealta pentru deblocarea bootloaderului

LG lanseaza o unealta pentru deblocarea bootloaderului telefoanelor sale.

De ceva timp, cativa producatori de smartphone-uri, au lansat tot felul de unelte pentru deblocarea bootloader-ului telefoanelor (HTC, Sony, ca sa numim cativa), care le permite posesorilor (clientilor) sai sa obtina control total asupra gadgeturilor lor, ceea ce e si normal, din moment ce platesti o anumita suma de bani (uneori consistenta) pentru a fi proprietarul unui astfel de terminal, cu toate ca producatorii vin cu scuza ca ar reprezenta un risc de securitate, acesta fiind motivul principal pentru care majoritatea telefoanelor de tip smartphone nu ofera acces de administrator utilizatorilor sai. Probabil, ca unii dintre voi, nici nu sunteti familiarizati cu acest lucru.

LG Electronics a lansat saptamana aceasta o unealta online care va permite in viitor tuturor posesorilor de telefoane LG cu Android, sa deblocheze bootloader-ul telefoanelor lor pentru ca acestea sa poata fi rootate (sa se obtina acces de user administrator pe telefon).

Deocamdata, aceasta unealta este disponibila in Europa, dar numai clientilor care detin un smartphone LG G4. LG va extinde suportul online de deblocare a bootloaderului si pentru alte modele de smartphone din portofoliul sau.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!