HardwareStiri

LG Odin numele de cod al primului chipset mobil LG Electronics?

lg odin

De-a lungul anului s-au auzit ecouri care sugerau ca LG Electronics ar putea intra pe segmentul productiei de chipset-uri mobile (procesoare pentru telefoane / tablete).

Conform unei listari in aplicatia AnTuTu, un procesor quad-core denumit LG Odin a fost zarit in testele de benchmark clockat la frecventa de 1GHz. Cu toate ca procesoarele quad-core de astazi, produse de Qualcomm, MediaTek, Samsung, etc, au o frecventa care trece de 1.2GHz, si ajunge, chiar si pana la 2.3GHz in cazul procesorului Snapdragon 800, procesorul LG Odin a scos un punctaj destul de interesant, reusind sa bata la diferente, cei drept neinsemnate, procesoare ca Exynos 5410 sau MT6592 (octa-core).

LG G3 este unul din cele mai asteptate terminale LG pe 2014, cu toate acestea, putin probabil ca modelul de varf al coreenilor sa fie dotat cu un procesor productie proprie, avand in vedere ca este un debut pentru LG. Totusi, am putea vedea acest tip de procesor pe modelele mid-range (de nivel mediu) din seria Optimus L.

lg_odin_antutu_rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!