LG si Lenovo printre producatorii care vor lansa dispozitive cu Windows Phone

0

lg-lenovo-windows-phone

LG, Lenovo si altii vor produce dispozitive cu Windows Phone. Nu e o speculatie, ci un lucru oficial. Cu aceste parteneriate, sistemul de operare Windows Phone va putea castiga cateva procente semnificative pe piata, obtinand teren in topul celor mai folosite sisteme de operare mobile.

Microsoft a anuntat oficial noii parteneri hardware care vor produce dispozitive cu Windows Phone in viitorul apropiat. Dintre acestia, cei mai importanti sunt LG si Lenovo, companii care se afla in top 5 cele mai renumite brand-uri de smartphone-uri din lume.

In prezent LG si Lenovo produc terminale cu sistemul de operare Android, dar mai nou acestia vor fabrica si dispozitive cu Windows Phone. E de mentionat faptul ca LG Electronics a mai lansat dispozitive cu Windows in anul 2010, dar imediat ce sistemul de operare Windows s-a redenumit in Windows Phone, LG a abandonat parteneriatul.

Printre ceilalti parteneri hardware Windows Phone se afla: Foxconn, Gionee, Longcheer, JSR, Karbonn si Lava (Xolo). Acesti producatori se alatura Nokia, companie ce va purta amprenta Microsoft de indata ce achizitia va lua sfarsit.

Alte companii renumite care au mai lansat dispozitive cu Windows Phone sunt Samsung, Huawei, HTC si ZTE.

Noii parteneri ar putea lansa dispozitive cu Windows Phone imediat ce noua versiune mobila va trece la 8.1, adica undeva prin primavara anului 2014.

sursa

Articolul precedentNokia Lumia 630 dezvaluit intr-o poza “scapata” pe internet
Articolul următorAlcatel introduce 3 telefoane cu Firefox OS: Fire S, Fire C si Fire E

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.