SmartphonesStiri

Liquid E1 si Liquid Z2 primele doua telefoane Acer dual-SIM cu Android pentru 2013

telefon Acer Liquid E1

Acer introduce primele sale doua telefoane smart ale lui 2013 cu cateva zile inainte de debutul Congresului Mondial de Telefonie Mobila. Acer Liquid E1 si Acer Liquid Z2 sunt doua telefoane dual-SIM cu Android destinate celor care doresc un upgrade (fac trecerea) de la telefoanele standard/feature la cele smart.

Acer Liquid Z2

Acer Liquid E1 este echipat cu un procesor dual-core de 1GHz, vine cu un display de 4.5-inch qHD, are 1GB de RAM si 4GB memorie interna, camera foto de 5MP, dual-speakers (tehnologie DTS Sound) si o baterie de 1760 mAh. In plus, telefonul ruleaza versiunea de Android 4.1 (JellyBean) si are o functie unica denumita Float Caller notification, care atunci cand utilizatorul este sunat sau primeste un mesaj nu este intrerupt, deoarece notificarile nu apar in modul full screen, ci intr-o fereastra mai mica on top.

Acer Liquid Z2 este un telefon entry-level si vine cu un ecran cu diagonala de 3.5 inch, are acelasi procesor ca si E1 dar cu mai putin RAM – 512MB. Liquid Z2 dispune de 2 camere foto una frontala de 3Mp si una pe partea din spate de 5MP, are o baterie de 1300 mAh si o memorie interna de 4GB. Si acest model ruleaza Android 4.1 JellyBean.

Acer Liquid E1

Ambele modele vor fi expuse in cadrul MWC 2013 la Barcelona dupa care vor putea fi achizitionate din tari precum Franta, Belgia, Olanda si Ucraina, urmate de Rusia, Marea Birtanie si Italia prin retail, operatori si online. Conform Orange Romania, Liquid E1 ar ajunge undeva la un pret de 199 – 229 de Euro, in timp ce Liquid Z2 va costa undeva intre 99 si 129 de Euro.

Nu detinem informatii despre data la care aceste telefoane ar putea ajunge in Romania, insa estimam ca nu mai devreme de luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!