SmartphonesStiri

Lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0 [zvon]

Lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0

Maine, 29 septembrie, va avea loc evenimentul Google destinat lansarii noului Android 6.0 Marshmallow si a viitoarelor modele Nexus. Acestea vor rula ultima versiune a sistemului de operare, inca de la lansare, urmand ca modelele mai vechi sa primeasca actualizarea in cursul lunii octombrie.

Asa cum ne-am obisnuit, producatorii de dispozitive mobile au nevoie de timp sa isi adapteze interfata de utilizare la noua generatie a sistemului Android, ajungand astfel sa lanseze actualizari de sistem la cateva luni, dupa ce sistemul de operare a fost innoit de catre Google.

In acest sens, a aparut in urma cu putin timp pe Internet, lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0. Printre modelelor ce vor fi tratate cu noua versiune a sistemului de operare, regasim One M9, One M9+, E9, E9+, ME, One M8, M8s, M8 EYE, E8, Desire EYE, Desire 816, 820, 826, Butterfly 2 si 3.

Informatiile nu sunt inca oficiale si nu includ nici perioada programata pentru fiecare device in parte, insa ofera cateva noutati in priviinta planurilor companiei taiwaneze pentru actualizarile de software la Android 6.0 Marshmallow, care vor include si interfata grafica HTC Sense 7.0 UI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!