Lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0 [zvon]

0

Lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0

Maine, 29 septembrie, va avea loc evenimentul Google destinat lansarii noului Android 6.0 Marshmallow si a viitoarelor modele Nexus. Acestea vor rula ultima versiune a sistemului de operare, inca de la lansare, urmand ca modelele mai vechi sa primeasca actualizarea in cursul lunii octombrie.

Asa cum ne-am obisnuit, producatorii de dispozitive mobile au nevoie de timp sa isi adapteze interfata de utilizare la noua generatie a sistemului Android, ajungand astfel sa lanseze actualizari de sistem la cateva luni, dupa ce sistemul de operare a fost innoit de catre Google.

In acest sens, a aparut in urma cu putin timp pe Internet, lista telefoanelor HTC care primesc Android 6.0. Printre modelelor ce vor fi tratate cu noua versiune a sistemului de operare, regasim One M9, One M9+, E9, E9+, ME, One M8, M8s, M8 EYE, E8, Desire EYE, Desire 816, 820, 826, Butterfly 2 si 3.

Informatiile nu sunt inca oficiale si nu includ nici perioada programata pentru fiecare device in parte, insa ofera cateva noutati in priviinta planurilor companiei taiwaneze pentru actualizarile de software la Android 6.0 Marshmallow, care vor include si interfata grafica HTC Sense 7.0 UI.

Articolul precedentApple vinde 13 milioane de iPhone 6s si 6s Plus in primul weekend de comercializare
Articolul următorEvenimentul Google transmis live incepand cu ora 19:00

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.