AccesoriiStiriTech

Logitech a lansat mouse-ul G600 MMO pentru iubitorii World of Warcraft si nu numai

Cel mai nou model de mouse din gama G-series a fost lansat de curand de Logitech. G600 MMO este este un mouse special conceput pentru gamerii ce isi petrec ore in sir in fata calculatorului jucand online în modul multiplayer (MMO). Acest mouse dispune de 20 de butoane între care 12 taste laterale, dispuse în două grupuri de câte șase pe un tablou meticulos conceput, toate ușor de accesat pentru ca experiența de joc să fie cât mai rapidă si eficienta.

Logitech G600 MMO dispune de trei profiluri standard, două pentru MMO și unul pentru gaming in general, mouse-ul este setat pentru utilizare optimă imediat ce a fost scos din cutie, nefiind necesară instalarea de drivere. În plus, funcția G-Shift ce dublează numărul acțiunilor pe care le poți performa cu orice tastă, oferă control total în jocurile preferate MMO.

Acest mouse va fi disponibil în doua variante de culori (alb si negru) in Europa începând cu luna iulie a anului in curs la un preț recomandat de 79,99 euro.

 

[showhide]

Noul mouse de gaming Logitech oferă control total pentru gamerii care joacă online

Logitech G600 MMO dispune de 20 de taste care ajută la acuratețe în sesiunile lungi de gaming

 NEWARK, California – 14 iunie 2012 – Logitech a lansat cel mai nou model din popularul line-up de gaming G-series: Logitech G600 MMO este un mouse ușor de folosit, personalizabil, dezvoltat special pentru gamerii care joacă online în modul multiplayer (MMO). Mouse-ul dispune de 20 de butoane între care 12 taste laterale, dispuse în două grupuri de câte șase pe un tablou meticulos conceput, toate ușor de accesat pentru ca experiența de joc să fie cât mai rapidă.

Dispunând de trei profiluri standard, două pentru MMO și unul pentru gaming general, mouse-ul este setat pentru utilizare optimă imediat cum a fost scos din cutie, nefiind necesară instalarea de drivere. În plus, funcția G-Shift ce dublează numărul acțiunilor pe care le poți performa cu orice tastă, oferă control total în jocurile preferate MMO. Asemenea tuturor produselor din seria G, tastele sunt programabile așa încât să poți crea comenzi proprii, ca apoi să le stochezi în memoria internă a mouse-ului și să le poți accesa cu o singură atingere. În plus, forma sculptată menține mâna confortabil pe durata a multor ore de joc.

“Mouse-ul de gaming Logitech G600 MMO este rezultatul testelor intense cu gameri experimentați în jocurile MMO,” a precizat Mark Starrett, manager de produs în cadrul Logitech. “Ideile în urma orelor nesfârșite de research se pot vedea în design-ul panelului de care ne-am asigurat că este cât se poate de confortabil și ușor de folosit. Iar utilizatorii vor simți diferența la butoane: acestea sunt sculptate pentru a reduce oboseala în momentul click-ului dau a click-urilor ratate astfel încât să joace la nivelul de precizie dorit.”

Iluminarea RGB a panelului este total personalizabilă cu mai mult de 16 milioane de combinații de culori pe care le poți folosi să identifici ușor profilul activ on-board. 

“Acest mouse Logitech este unul dintre cele mai bune, și nu doar pentru că au ținut cont de feedback-ul nostru în ceea ce privește design-ul,” a precizat Hal Hanlin, producătorul jocului Rift. “Sunt atât de multe aptitudini de care poți să te folosești în Rift, încât toate tastele G îți dau un avantaj real.” 

Preț și disponibilitate

Logitech G600 MMO Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna iulie 2012 la un preț recomandat de 79,99 Euro. 

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!