AccesoriiStiriTech

Logitech aduce mouse-ul tactil Touch Mouse M600 in Romania costa 300 lei

Logitech, un lider mondial in productia de periferice pentru calculator aduce in premiera in Romania mouse-ul tactil Touch Mouse M600, mouse premiat (premiul Design and Engineering la categoria Computer Peripherals) in cadrul CES 2012 (Consumer Electronics Show) tinut in luna ianuarie a acestui an in Las Vegas, Statele Unite.

Touch Mouse M600 o inovatie in materie de mousei wireless iti permite sa faci scroll si swipe imitand perfect ecranul tactil al unui smartphone sau al unei tablete. Dispunand de un de design modern, M600 este bine construi din punct de vedere ergonomic, pentru a se mula perfect in palma utilizatorului.

In plus software-ul Logitech Flow Scroll ajuta ca scrolling-ul sa fie neîntrerupt, asemănător scrolling-ului de pe un smartphone. Obisnuitele butoane pentru click cat si rotita pentru scroll sunt inlocuite de suprafața tactila pe care putem glisa in voie pentru o derulare continua pe paginile de Internet.

Mouse-ul este perfect adaptat atat pentru dreptaci cat si pentru stangaci. Touch Mouse M600 vine insotit de un receiver mic Unifying la care se pot conecta simultan printr-un port USB pana la sase mousi și tastaturi compatibile.

Logitech Touch Mouse M600 poate fi achizitionat in Romania la pretul de 300 lei.

httpvh://youtu.be/FqjHERaClKA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!