AccesoriiStiri

Logitech lanseaza in Romania G502 Proteus Core

logitech-g502-proteus-coreLogitech lanseaza in Romania G502 Proteus Core

Logitech G502 Proteus Core este cel mai nou mouse de gaming din gama Logitech G, mouse ce va fi lansat in Romania in cadrul DreamHack Bucuresti 2014, sambata 26 Aprilie, ora 13.00.

G502 Proteus Core este primul mouse ce are un senzor cu rezolutie de 12.000 DPI. Mouse-ul va fi prezentat la booth-ul Logitech de pe 26 Aprilie. Gamerii ce se vor inscrie la competitiile de gaming dedicate jocurilor League of Legends, Dota 2 si CS: GO, au sansa sa castige si noul mouse.

Mai mult decat atat, pe parcursul celor doua zile ale evenimentului, Cloud 9 si mYinsanity, doua dintre cele mai puternice echipe de e-sport din lume, vor fi prezente si ele la booth-ul Logitech. DreamHack Bucuresti 2014 are loc pe data de 26 si 27 Aprilie, la Sala Polivalenta.

logitech-g502-proteus-core

Logitech G502 Proteus Core dispune de tehnologia exclusiva Logitech G Delta Zeo, iar cu ajutorul rezolutie ajustabile de la 200 la 12.000 DPI, mouse-ul ofera un tracking si o capacitate de reactie de neegalat, putand detecta miscare la 300 inci pe secunda.

G502 Proteus Core permite calibrarea senzorului la caracteristicile reflectorizante si fizice pentru fiecare suprafata de gaming, reconfigurandu-se pentru o performanta optima si o experienta unica. Astfel, jucatorul va avea viteza maxima de tracking si detectare minima a suprafetei atunci cand mouse-ul este ridicata, indiferent de suprafata de gaming pe.

Pentru o sezantie mai buna si o performanta cat mai ridicata, jucatorul poate ajusta greutatea mouse-ului prin plasarea de maxim 5 greutati de 3,6 g in corpul mouse-ului. Prin Logitech Gaming Software, jucatorul poate repartiza comenzile dorite prin intermediul celor 11 butoane programabile, posibil datorita procesorului 32-bit ARM ce controleaza memoria interna a mouse-ului G502 Proteus Core.

Mouse-ul de gaming dispune si de taste individuale, atat pe partea stanga, dar si dreapta, oferind o platforma rigida si stabila, astfel ca fiecare click se executa mult mai precis.

Logitech G502 Proteus Core va fi disponibil in Romania de la sfarsitul lunii Aprilie, cu un pret recomandat de 359 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!