Camere FotoStiriTech

Logitech lanseaza camera web Logitech Broadcaster Wi-Fi

Logitech Broadcaster Wi Fi Webcam

Majoritatea calculatoarelor si laptopurilor dispun de webcam-uri integrate, facand dificila captarea de video-uri din unghiuri cat mai diverse. Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam imbunatateste acest aspect, adaugand mai multe optiuni: camera web este wireless asa ca te poti misca liber in orice colt al camerei, cautand unghiuri cat mai creative.

O poti folosi laolalta cu camera web integrata a laptopului care poate capta material video complementar, iar din cele doua surse poate rezulta, in urma editarii. un filmulet mult mai dinamic.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam poate fi achizitionata in Europa incepand cu luna aceasta la un pret recomandat de 200 de euro.

[showhide]

Noul webcam Logitech Broadcaster Wi-Fi înregistrează filme mai sofisticate

Webcam-ul Logitech este foarte flexibil, poți filma și vorbi din orice unghi al încăperii

NEWARK, California – 16 octombrie 2012Logitech îmbunătățește modul în care poți crea și transmite video-uri cu noua cameră web Logitech Broadcaster Wi-Fi. Conceput pentru profesioniști, bloggeri sau utilizatori care vor să se bucure de o imagine mai clară, Broadcaster Wi-Fi îți oferă mai multe opțiuni spre deosebire de celelalte webcam-uri: transmisii live, înregistrări de video-uri din două unghiuri diferite sau conversații video pe calculatorul Mac.

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam te ajută să creezi pe Mac filme cu un aspect profesional, fie că ești un profesor ce înregistrează un curs sau un muzician ce își filmează lecția de chitară. Poți transmite live pe Ustream și poți folosi un iPad, iPhone sau un Mac pentru a controla sau a previzualiza filmul. Logitech Broadcaster poate juca și rolul de cameră video secundară, adăugând o perspectivă complementară  cu cea a webcam-ului integrat al Mac-ului. Iar conectivitatea wireless îți oferă abilitatea de a înregistra din orice unghi. Pentru a realiza filme mai dinamice și bogate, poți capta ușor material video din cele două unghiuri ca apoi să le unești la editare.

“Cu Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam poți transmite și înregistra ca un profesionist,” a precizat Mike Culver, vice președinte al diviziei de dezvoltare de brand în cadrul Logitech. “Te ajută să perfecționezi setările video de pe Mac OS și iOS pentru transmisii live dinamice, înregistrări și convorbiri video. Camera obține niște performanțe pe care nu le poate atinge o cameră web integrată iar cu ajutorul unui buton poți comuta ușor între webcam-ul integrat și Logitech Broadfcaster Wi-Fi Webcam așa încât prietenii și audiența să se poată bucura de o vizualizare standard sau să se poată mișca în jurul camerei împreună cu tine.”

Îmbunătățind mobilitatea si creativitatea, Logitech Broadcaster este de asemena compatibil cu aplicațiile video Mac. Poți înregistra filme cu QuickTime sau Photo Booth, edita și viziona video-uri noi cu iMovie sau Final Cut Pro și poți purta convorbiri prin FaceTime, iChat sau Skype.

Preț și disponibilitate

Logitech Broadcaster Wi-Fi Webcam va fi disponbil în Europa începând cu luna octombrie la un preț recomandat de 199,99 Euro.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!