Stiri

Logitech lanseaza husele Folio pentru tabletele Samsung Galaxy Tab 3

Logitech_Folio_S37_

Daca pana in prezent compania Logitech s-a concetrat doar pe comercializarea de accesorii pentru produsele Apple, astazi, Logitech anunta o schimbare de strategie prin lansarea noilor Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case dedicate seriei de tablete Samsung Galaxy Tab 3 (10.1, 8 si 7 inch).

Noile accesorii sunt realizate din materiale rezistente la apa, ele ofera protectie totala, in ciuda subtirimii si greutatii mici. Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatura integrata care faciliteaza o tastare rapida, cursiva si confortabila.

Logitech KBFolio_S310_pentru Samsung Galaxy Tab 3_1

“Am creat pentru prima oara accesorii pentru Samsung Galaxy Tab 3,” a precizat Mike Culver, vice presedinte si manager general pe categoria mobility in cadrul Logitech. “Scopul nostru cu fiecare accesoriu pentru tableta este acela de a aduce la perfectiune cele mai mici detalii care sa imbunatateasca experienta utilizatorilor. Dispunand de materiale rezistente si layout-uri de tastatura confortabile, Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio ofera aceasta perfectiune.”

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru Samsung Galaxy Tab 3 10.1 va fi disponibila in Europa incepand cu luna octombrie la un pret recomandat de 99,99 Euro. Logitech Folio Protective Case for Samsung Galaxy Tab 3 10.1, 8.0 si 7.0 vor fi disponibile in Europa incepand cu luna octombrie 2013 la un pret recomandat de 49,99 Euro.

Logitecht_Folio_S310_5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!