AccesoriiPC DesktopStiri

Logitech lanseaza noi gadget-uri special pentru Windows 8

T400 1

Logitech a lansat o noua gama de dispozitive concepute pentru o navigare usoara si intuitiva pe noul sistem de operare Microsoft Windows 8. Disponibile de la sfarsitul lunii in Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 si Logitech Zone Touch Mouse T400 preiau functionalitatea mouse-ului traditional, fiind optimizate pentru experienta de navigare tactila oferita de Window 8.

“Noua familie de dispozitive preia funcționalitatea mouse-ului tradițional și este optimizată pentru experiența de navigare oferită de Window 8,” a precizat Mike Culver, vice președinte al diviziei de dezvoltare de brand în cadrul Logitech. “Cei doi mouși și touchpad-ul reiau experiența tactilă cu care te-ai obișnuit pe smartphone-uri și tablete. Windows 8 oferă acum o experiență tactilă similară, iar cu dispozitivele Logitech ai acces la elementele principale ale noii interfețe,” a mai adaugat acesta.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 ( 69,99 Euro) si Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile in Europa din aceasta luna.

Lista produselor Logitech compatibile cu Window 8 se gaseste aici. Mai multe detalii despre toate cele trei produse le gasiti in comunicatul de presa atasat mai jos.

httpvh://youtu.be/yL3UGTD2ES0

httpvh://youtu.be/12zA70EOea4

[showhide]

Logitech lansează noi gadget-uri pentru Windows 8

        Noua gamă de dispozitive oferă confort și ușurință în navigarea pe Windows 8  

NEWARK, California – 10 octombrie 2012 Logitech a lansat o nouă gamă de dispozitive concepute pentru o navigare ușoară și intuitivă pe Windows 8. Disponibile de la sfârșitul lunii în Europa, Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 și Logitech Zone Touch Mouse T400 sunt concepute să funcționeze cu interfața touch a Windows 8.

“Noua familie de dispozitive preia funcționalitatea mouse-ului tradițional și este optimizată pentru experiența de navigare oferită de Window 8,” a precizat Mike Culver, vice președinte al diviziei de dezvoltare de brand în cadrul Logitech. “Cei doi mouși și touchpad-ul reiau experiența tactilă cu care te-ai obișnuit pe smartphone-uri și tablete. Windows 8 oferă acum o experiență tactilă similară, iar cu dispozitivele Logitech ai acces la elementele principale ale noii interfețe.”

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață largă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare.

Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafata touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Touchpad-ul dispune de o suprafață mare tactilă din sticlă ce oferă glisare fină pentru control al cursorului și gesturi precise. Poți face click stânga sau dreapta oriunde pe suprafața touchpad-ului, iar un senzor integrat asigură tracking precis așa încât navigarea să fie rapidă și fluidă.

Logitech Touch Mouse T620

Pentru aceia ce caută un mouse cu un design ultra-subțire, Logitech Touch Mouse T620 oferă o suprafață complet tactilă pentru o navigare fluidă. Similar touchpad-ului, ai libertatea să realizezi mișcări oriunde degetele se opresc pe mouse, chiar și la extremități, așa încât orice mișcare este naturală și intuitivă, incluzând scrolling orizontal și vertical și schimbarea între aplicații.

Mouse-ul wireless stilat îți menține mâna într-un mod confortabil pe durata a multor ore, iar un senzor optic laser-grade asigură o ghidare precisă pe majoritatea suprafețelor.

Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech Zone Touch Mose T400 transcede funcționalitatea unui mouse tradițional permițându-ți să accesezi elemente populare ale sistemului de operare. Dispune de o suprafață tactilă de sticlă ce este concepută pentru scrolling orizontal și vertical cu ajutorul degetelor și poți face click oriunde pe fața zonei tactile pentru a merge direct pe ecranul de start al Windows 8 și accesa aplicațiile preferate.

Inserțiile de cauciuc îmbracă forma confortabilă a mouse-ului, iar prin combinarea funcționalității standard găsită într-un mouse tradițional cu posibilitatea de scrolling orizontal și vertical, vei avea parte de o experiență îndelungată explorând conținutul de pe PC sau tabletă.

Autonomia bateriei

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 se reîncarcă prin USB și funcționează timp de o lună după o singură încărcare iar butonul On/Off dispune de indicator de lumină ce anunță descărcarea bateriei. Logitech Touch Mouse T620 are o autonomie de șase luni, iar Logitech Zone Touch Mouse T400, o autonomie de 18 luni. Similar touchpad-ului, Logitech Zone Touch Mouse T400 dispune de asemenea de un buton On/Off și de un indicator luminos.

Preț și disponibilitate

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 (79,99 Euro) , Logitech Touch Mouse T620 ( 69,99 Euro) si Logitech Zone Touch Mouse T400 (49,99 Euro) vor fi disponibile în Europa din luna octombrie.

Majoritatea moușilor și tastaturilor Logitech pot fi folosiți cu Windows 8. Lista produselor compatibile cu Window 8 se găsește aici: www.logitech.com/Win8-compatibility.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!