AccesoriiStiriTablete

Logitech lanseaza o gama de accesorii Folio pentru tableta iPad Air

Logitech FolioProtectiveCase_Exterior pentru iPad Air

Logitech anunta astazi lansarea unei noi game de huse, ce include Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case. Toate special create pentru a proteja noul iPad Air impotriva cazaturilor, varsarilor de lichide sau a zgarieturilor accidentale, punandu-i in evidenta in acelasi timp design-ul ultra subtire.

Tastaturile pentru tableta iPad Air se conecteaza usor cu ajutorul tehnologiei Bluetooth si dispune de taste mari, care fac ca experienta de tastare sa fie rapida, fluid. Husele Folio pot fi utilizate ca kick-stand, putand sa mentina tableta la un unghi potrivit pentru citit, vizionarea unui film sau chiar pentru jocurilor.

“Am fost foarte atenti la design-ul noilor produse. Trebuia ca acestea sa fie complementare esteticii noului iPad Air, mai subtire si mai usor,” a precizat Mike Culver, vice presedinte si manager general al departamentului Mobility in cadrul Logitech. “Culoarea și dimensiunile noului Ultrathin Keyboard Cover se imbina perfect cu marimea si culorile exterioare ale noului iPad, astfel ca asteptarile utilizatorilor de iPad de la accesoriile Logitech vor fi pe deplin indeplinite.”

Pret accesorii Logitech pentru tableta iPad Air:

  • Logitech Folio Protective Case pentru iPad Air – 50 Euro
  • Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air – 100 Euro
  • Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad Air – 100 Euro
  • Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad Air – 150 Euro

Toate cele patru accesorii vor fi disponibile in Europa din luna noiembrie, 2013. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!