AccesoriiPC DesktopStiri

Logitech lanseaza tastatura G810 Orion Spectrum RGB

Screenshot (93)

Compania Logitech a anuntat astazi lansarea unei noi tastaturi dedicata segmentului de gaming. Noul model se numeste Logitech G810 Orion Spectrum, si este un model de tastatura mecanica cu RGB full-size. Noul model Logitech G810 Orion Spectrum RGB vine la pachet cu switch-urile mecanice Romer-G care ofera o viteza cu 25% mai mare decat a oricarei alte tastaturi mecanice standard, impreuna cu comenzi media dedicate si iluminare RGB personalizata.

Fiecare aspect al tastaturii, de la cele mai mici detalii, precum textura mată și cablul rezistent, împletit, și până la detaliile cele mai complexe precum iluminarea RGB sau switch-urile mecanice foarte rapide Romer-G fac din acest model o adevărată tastatură cu o construcție precisă.

Tastatura Logitech G810 Orion Spectrum vine echipată cu deja binecunoscutele switch-uri mecanice ultra rapide Romer-G care oferă un timp de răspuns aproape instant înregistrand o viteză cu până la 25% mai rapidă decât orice alte taste mecanice de pe piață la ora actuală. Cu un punct de acționare de numai 1,5mm, tastele mecanice Romer-G primesc mult mai repede comenzile și reușesc să ajute orice utilizator oferindu-i un avantaj clar în jocurile competitive unde fiecare milisecundă contează. G810 Orion Spectrum rezistă la 70 de milioane de apăsari, ceea ce reprezintă o valoare cu 40% mai ridicată față de orice altă tastatură standard de pe piața perifericelor.

Prin intermediul Logitech Gaming Software (LGS) selectați și personalizați fiecare tastă în parte alegând dintr-un spectru de 16,8 milioane de culori. Sincronizarea G810 Orion Spectrum cu alte produse Logitech G este de asemenea facilă. Utilizatorii pot personaliza taste prin intermediul culorilor întocmai pentru a ține evidența diferitelor comenzi sau configurări. Iluminarea centrală permite de asemenea accesarea și identificarea tastelor mult mai ușoara în condiții de întuneric. LGS vine prestabilit cu variante diferite de iluminare pentru peste 300 de jocuri, astfel încât personalizarea este extrem de facilă.

https://youtu.be/yEQT4EeotZk

Modelul Logitech G810 Orion Spectrum vine echipat cu taste media dedicate care dețin funcția de a reda, a pune pauză sau a întrerupe sonorul atât pentru clipurile video cât și pentru muzica. Aceste comenzi permit folosirea lor pe durata oricărui joc fără a mai întrerupe sesiunile și misiunile aflate în derulare. Utilizatorii pot folosi de asemenea butonul roller din partea dreapta sus a tastaturii pentru a controla volumul sau pentru a schimba melodiile.

Obțineți controlul complet al tastaturii G810 Orion Spectrum prin intermediul LGS. Personalizați comenzile jocurilor preferate prin intermediul tastelor personalizabile sau creați comenzi macro pe tastele F1-F12. Controlul iluminării RGB este de asemena posibil pentru a determina în funcție de diverse situații ce taste sunt dezactivate în timpul jocului.

Tastatura G810 Orion Spectrum RGB Mechanical Gaming va fi disponibilă în Europa de la mijlocul lunii februarie 2016 la un preț recomandat de 189 EUR. Cel mai probabil se va regasi si in oferta magazinelor de retail de la noi. eMAG, de exemplu, detine aproape toata gama de tastaturi Logitech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!