AccesoriiLaptopuriMacPC DesktopStiri

Logitech Ultrathin Touch Mouse disponibil in Romania

Logitech Ultrathin Touch Mouse

Logitech Ultrathin Touch Mouse, primul mouse ultra portabil si tactil al celor de la Logitech, intra in comert pe piata din Romania, aducand cu el un design modern, ergonomic si subtire. Logitech Ultrathin Touch Mouse se adapteaza din toate punctele de vedere cu un Ultrabook sau MacBook.

Multumita design-ului subtire si usor, Logitech Ultrathin Touch Mouse incape in orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar in buzunar. Suprafata sa tactila are un finisaj extrem de neted datorita invelisului ce simplifica navigarea prin Windows, oferind acces rapid la toate functiile navigarii Multi-Touch in Mac OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tableta in acelasi timp, fara a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simpla atingere de buton. Mouse-ul se poate incarca prin USB si e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o ora de utilizare (timp calculat pentru o utilizarea obisnuita).

LogitechT631_4

Mouseul este disponibil in Romania in doua versiuni, Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 (negru) si Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 pentru Mac (alb) la un pret recomandat de 325 Lei.

Noi va recomandam magazinul eMag pentru achizitia acestui produs sau a altor produse din gama Logitech, deoarece beneficiati de transport gratuit, de posibilitatea de a desface pachetul si returnarea lui in cazul in care nu sunteti multumiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!