SOFTWAREStiriWindows Phone

Lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan, in Finlanda si Argentina

lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan

Lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan

Microsoft a anuntat cu ceva timp in urma, ca pe 24 Iunie 2014 va incepe ciclul de viata pentru Windows Phone 8.1, ultima versiune de sistem de operare mobile pentru smartphone-uri. Nimic nu s-a intamplat in ziua respectiva, dar astazi, utilizatori din Finlanda si Argentina au declarat ca Lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan.

Interesant start, acela ca Lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan, chiar in tara „natala” a companiei Nokia. Utilizatorii au declarat ca au primit actualizarea pe smartphone-urile lor, si mai mult decat atat, Nokia a declarat ca utilizatorii se pot deplasa la magazinul de pe strada Alexander din orasul Helsinki, intre data de 26 si 27 Iunie, pentru a-si primi actualizarea pe smartphone. Insa, cei care opteaza pentru o noua achizitie de Lumia 925, vor avea Windows Phone 8.1 din cutie.

Si in Argentina se vorbeste de faptul ca Lumia 925 primeste actualizare Lumia Cyan, impreuna cu Lumia 1020. Utilizatorii vor avea nevoie de cel putin 1,5GB spatiu liber pentru instalarea actualizarii. Nu se stie cand vor primi si romanii care detin un Lumia 925 sau 1020, acest lucru depinzand de fiecare operator de telecomunicatii in parte.

Ce aduce nou firmware-ul Lumia Cyan?

Lumia Cyan este un firmware exclusiv pentru smartphone-urile Nokia, fiind dezvoltat chiar de compania finlandeza. O astfel de actualizare aduce imbunatatiri aplicatiilor si functiilor preinstalate pe un smartphone Nokia, printre care, suport Bluetooth 4.0 LTE, o noua versiune Creative Studio, aplicatie de editare foto, reglare manuala a luminozitatii ecranului, imbunatatiri Nokia Camera si altele. Toate acestea se vor alatura noilor caracteristici Windows Phone 8.1, sistemul de operare mobile dezvoltat de Microsoft.

 

sursa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!