SmartphonesStiri

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt disponibile in Romania, anunta Microsoft

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt disponibile in Romania

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt disponibile in Romania din data de 2 decembrie, modele de smartphone ce sunt comercializate cu Windows 10 Mobile.

La inceputul lunii octombrie, liderul de piata pe segmentul software si mai nou si producator hardware, Microsoft a lansat celei mai puternice modele de smartphone ale sale pe 2015, acestea fiind si primele modele lansate sub brandul Microsoft Lumia, ce vor sosi direct cu sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Miercuri, 2 decembrie, Microsoft a anuntat disponibilitatea pe piaţa locală a modelelor Lumia 950 si Lumia 950 XL. Vârfurile de gamă din portofoliul Lumia oferă utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași pe toate dispozitivele Windows, inclusiv funcţiile inovatoare Windows Hello beta pentru Lumia, care oferă autentificare prin citirea irisului, şi Continuum pentru telefoane. Lumia 950 si Lumia 950 XL, inovaţiile de top din gama Microsoft, au o putere de procesare de ultimă generaţie și sunt dotate cu ecrane HD de excepție, cameră foto PureView de 20 megapixeli cu Flash triplu LED, care înregistrează clipuri video la rezoluţie 4K. Clienţii din România pot achiziţiona vârful de gamă Lumia începând cu luna curentă de la partenerii locali, atât magazine retail, cât și cei trei operatori de telefonie mobilă – Orange, Telekom și Vodafone.

Lumia 950 si Lumia 950 XL  sunt concepute pentru oameni care îşi doresc cele mai productive smartphone-uri cu cel mai productiv sistem de operare încorporat. Profesioniştii care folosesc tehnologii mobile și îşi doresc un telefon premium, care poate funcţiona și ca un PC, au acum partenerul perfect pentru dispozitivele lor care rulează deja Windows 10 – Lumia 950 şi Lumia 950 XL. Cu Windows 10 şi funcţii precum Continuum pentru telefon, e mai ușor ca niciodată să realizezi mai mult cu ajutorul telefonului, fie că te afli la birou, acasă sau pe drum.

Lumia 950 şi Lumia 950 XL: terminale premium performante

  • Lumia 950 şi Lumia 950 XL sunt primele telefoane Lumia care vin cu Windows 10 pre-instalat – oferind utilizatorului o experienţă familiară și unitară, aceeași indiferent de dispozitivul cu Windows utilizat, de la aplicaţii cheie, precum Office-ul integrat, la acces către întreg conţinutul prin OneDrive şi cloud.
  • Atât Lumia 950, cât şi Lumia 950 XL au funcţia Continuum pentru telefoane, îmbunătăţită de accesoriul opţional Microsoft Display Dock, care poate fi achiziționat separat de la distribuitorii autorizați. Astfel, Windows 10 permite utilizatorilor să-şi folosească telefoanele ca PC-uri, conectându-le la un monitor şi transformându-le într-un ecran mai mare pentru divertisment. De asemenea, adăugând o tastatură şi un mouse, telefonul poate funcţiona ca un PC cu aplicaţii Windows 10, precum Microsoft Office și poate fi folosit, în acelaşi timp, pentru preluarea apelurilor sau realizarea altor sarcini.
  • Utilizatorii terminalelor premium de ultimă generaţie Lumia 950 și Lumia 950 XL se pot bucura acum de performanţă superioară. Ambele dispozitive au un ecran QuadHD AMOLED cu rezoluţie de până la 564ppi, care oferă un plus de claritate în vizualizarea fotografiilor, a clipurilor video şi a textelor, chiar şi în lumina directă a soarelui.
  • Tehnologia PureView de la Microsoft este încorporată în camerele foto a ambelor telefoane Lumia 950 şi Lumia 950 XL, oferind un senzor de 20MP şi Flash triplu LED. Camera foto surprinde imaginea perfectă chiar şi în cele mai provocatoare condiţii, iar imaginile pot fi sincronizate automat cu toate dispozitivele Windows 10 prin intermediul aplicaţiei Windows Photo şi pot fi partajate cu uşurinţă în cercurile de prieteni sau cu familia.
  • Pentru ca toate acestea să fie posibile cu un plus de rapiditate, ambele telefoane dispun de procesoare de ultimă generaţie Qualcomm Snapdragon.
  • Specificaţiile complete ale dispozitivelor sunt disponibile în documentele atașate.

Lumia 950 si Lumia 950 XL sunt disponibile in Romania prin partenerii locali sau distribuitorii autorizați, în variantele de culoare negru și alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!