SmartphonesSOFTWAREStiriWindows Phone

Lumia Denim, noua actualizare software de la Microsoft

Lumia Denim

Microsoft a anuntat in cursul zilei de astazi, vineri, 16 ianuarie, ca a inceput distribuirea actualizarii de software nume de cod Lumia Denim, care include Windows Phone 8.1 Update 1 plus o serie de functii specifice dispozitivelor Lumia. Anuntul vine la o zi dupa ce compania a lansat primele telefoane Lumia care vor fi comercializate direct cu aceasta actualizare. 

Deocamdata, softul va fi disponibil doar pentru un numar limitat de telefoane Lumia si, doar in anumite piete de pe glob. Noutatile aduse de actualizarea Lumia Denim sunt dupa cum urmeaza:

  • Cortana: Actualizare importanta pentru asistentul virtual
  • “Hey Cortana” activare vocala (SensorCore): aceasta functie va fi valabila pe telefoanele Lumia 930 / Icon si Lumia 1520 momentan.
  • Live Folders: posibilitatea de a va organiza cele mai utilizate aplicatii in directoare (gen Jocuri, Internet, Muzica, Poze, etc), direct pe ecranul Start al telefonului.
  • Glance screen: primeste o actualizare care va permite vizualizarea de informatii referitoare la activitatile fitness sau sanatate direct din aplicatia MSN Health and Fitness.
  • Improved IE: Imbunatatiri aduse browserului de Internet, care va fi mai rapid, oferind astfel viteze mai mari de descarcare de pe site-urile optimizate platformei moble.
  • Consumer VPN: O securitate si o siguranta mai mare adusa smartphone-ului atuni cand il conectati la Internet public (retele WiFi neprotejate).
  • Lumia Camera: imbunatatiri aduse acestei aplicatii pentru fotografii mult mai clare, dar care va fi disponibila doar utilizatorilor care detin un Lumia 1520, Lumia 930 si Lumia 830. Printre noutati se numara – Moment Capture si Rich Capture functii despre care puteti afla mai multe aici.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyXpRhyHMVI

Cum sa iti actualizezi telefonul la Lumia Denim

https://www.youtube.com/watch?v=_mb79AJ4SWY

Daca ati reusit sa va actualizati telefonul, va rugam sa reveniti pe acest articol cu detalii despre felul cum se comporta noul firmware.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!