PC DesktopStiri

Maguay lanseaza o noua linie de PC Desktop OfficePower, eXpertStation, GamePower si PowerStation cu procesor Intel Core Haswell

Maguay

Astazi, producatorul autohton Maguay anunta lansarea a unei noi linii de sisteme PC desktop OfficePower, eXpertStation, GamePower si PowerStation cu procesoare Intel Core generatia a patra – Haswell. Noile sisteme ofera performante mult mai mari comparativ cu generatia anterioara si se adreseaza unei game variate de utilizatori.

„Inca odata Maguay isi respecta principiile de business, de a  integra cele mai noi tehnologii in liniile sale de produse, in cel mai scurt timp cu putinta. Astfel, astazi lansam pe piata linia de sisteme de desktop bazate pe generatia a 4-a Intel® Core™, imediat dupa lansarea oficiala Intel. Produsele lansate astazi aduc castiguri mari de performanta, lucru sprijinit in principal pe faptul ca noile procesoare integraza o noua versiune a chipset-ului grafic, care ofera o performanta de doua ori mai mare comparativ cu generatia anterioara Intel® HD Graphics. Tehnologiile noi puse astazi la dispozitia publicului, aduc putere sporita de procesare, performante mult mai ridicate si un consum de energie redus.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay Impex SRL.

  • OfficePower EX este un sistem orientat catre zona de business care poate fi configurat cu  procesoarele Intel Core i5 si i7 din noua generatie. Noul desktop Maguay incorporeaza tehnologii necesare pentru mediul de business: Trusted Platform Module, Active Management, Intel vPRO cat si alte functionalitati importante mediului de afaceri.
  • ExpertStation este un PC multimedia performant care poate fi configurat cu  procesoare Intel Core i5 sau i7 din noua generatie. Grafica integrata Intel HD Graphics 4600 este mult imbunatatita fata de generatia a-3-a si exista multiple optiuni de configurare cu placi grafice nVIDIA, pentru cei ce au nevoie de un accelerator grafic dedicat. Componentele exclusiv Intel, de ultima generatie, asigura fiabilitate si compatibilitate perfecta.
  • GamePower EXh si GamePower MDh sunt 2 sisteme de gaming bazate pe noile procesoare Intel Core i5 si i7 de generatia a 4-a si pe cele mai puternice acceleratoare grafice de la nVIDIA. Aceste sisteme garanteaza o experienta de gaming desavarsita, ce satisface cu brio chiar si exigentele gamerilor profesionisti.
  • PowerStation X1.E3 este o statie de lucru performanta, bazata pe procesoare din seria Intel® Xeon™ si Intel® Core™ microarhitectura Haswell, placi grafice profesionale Quadro sau GeForce GTX de la nVIDIA. PowerStation X1.E3 garanteaza un suport computational de exceptie atat in aplicatii de grafica 2D/3D cat si de tip CAD/GIS.

Toate aceste modele de PC Desktop pot fi configurate direct online pe site-ul www.maguay.ro sau telefonic, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!