StiriTablete

MatePad T8, tableta ieftină și performantă de la Huawei

MatePad T8 este o nouă tabletă de 8 inci lansată de Huawei, care oferă performanțe puternice la un preț accesibil. Tableta vine  cu un procesor octa-core și o baterie de înaltă capacitate de 5100mAh.  Concret, Huawei MatePad T8 oferă puterea de procesare necesară pentru activitățile de zi cu zi ale utilizatorului dar și o autonomie a bateriei potrivită pentru o utilizare mai îndelungată.

matepad t8 huawei

Disponibilă in varianta Wi-Fi sau 4G, tableta este dispozitivul perfect pentru divertisment și studiu și permite utilizatorului să își îndeplinească sarcinile zilnice fără niciun efort. Este recomandată și pentru copii de vârste medii, procesorul și cei 2GB RAM asigurând o experiență ridicată. Rezoluția ecranului de 8 inch este de 1280×800 iar capacitatea de stocare de 16GB. În plus, cele două camere de 5 si 2 Mpx, îți vor asigura o calitate bună pentru fotografii sau video. 

Prețul special pentru versiunea Wi-Fi a tabletei este de 489 lei, redus de la 649 lei în aceasta perioadă. Modelul LTE(4G) al tabletei este  disponibil la un preț mai ieftin, de 599 lei, prețul recomandat în România fiind de 749 lei. Prețurile promo sunt valabile începând cu data de 19 mai și până pe 2 iunie.

Noua tabletă Huawei, este dispozitivul perfect atât pentru divertisment cât și  pentru studiu și permite utilizatorului să își îndeplinească sarcinile zilnice  de educație, divertisment sau simpla navigare pe internet.

În contextul actual, fie că lucrezi de acasă sau există copii în familie care studiază online, tableta devine un accesoriu indispensabil în locuință. Până la review, MatePad T8 rămâne o tabletă care merită cumparată.

Huawei MatePadT8 se poate achiziționa de la partenerii din retail precum eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!