SmartphonesStiriTableteTech

McDonalds ar putea oferi in curand incarcare wireless pentru telefoanele si tabletele clientilor sai

mcdonalds incarcare wireless telefon tableta

Intr-o lume in care telefonul sau tableta este un dispozitiv portabil tot mai important pentru consumatori, iar bateria care mentine aceste dispozitive in functiune este la fel de esentiala, tot mai multi producatorii isi doteaza terminalele cu un al doilea tip de tehnologie prin care sa le putem incarca. Incarcare wireless.

McDonalds Europa testeaza o tehnologie bazata pe unde radio, care ar putea permite in viitorul apropiat clientilor sai, sa isi incarce dispozitivele mobile (telefon/tableta) pe perioada in care acestia se afla in incinta fastfood-ului.

Momentan, aceste incarcatoare wireless apartinand companiei  Powerkiss ce au la baza tehnologia de incarcare Qi, sunt testate intr-un numar limitat de fastood-uri, din Europa. Daca testele sunt finalizate cu succes, pana spre finalul lui 2013 sau cel tarziu la inceputul lui 2014, clientii care detin astfel de terminale cu tehnologie de incarcare wireless, vor putea beneficia de incarcare gratuita. In trecut, lantul de magazine de tip fastfood, a oferit clientilor sai acces gratuit prin WiFi la internet.

httpvh://youtu.be/iZtY0XccOCI

Acesta tip de beneficiu (serviciu) oferit clientilor ar putea fi promovat in viitorul apropiat si de unele magazine, mall-uri, sali de sport, cafenele sau alte locatii publice, pentru a-si atrage clienti. La urma urmei, cine nu s-ar bucura de o incarcare gratuita on the go, in timp ce savuram o cafea, un suc sau o mica gustare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!