StiriTablete

Huawei lanseaza doua tablete noi din seria MediaPad X1 si M1

In cadrul celui mai important eveniment al acestui sfarsit de luna, MWC 2014, Huawei a anuntat ieri doua noi tablete: MediaPad X1 si MediaPad M1.

MediaPad X1

Avand in vedere ca este doar o tableta de la Huawei, am ramas surprins de calitatea carcasei care este una din aluminiu. MediaPad X1 este o tableta foarte subtire, masurand doar 7,18 mm, cu un ecran de 7″, camera principala fiind de 13 MP, care este realizata in parteneriat cu Sony.  Noua tableta, vine cu un procesor puternic, un Quad Core de 1,6 GHz, Android 4.2 (practic cel mai folosit OS pe tablete) si o baterie buna cu o capacitate de 5000 mAh.

huawei-mediapad-m1

MediaPad M1 este modelul de buget, dotata cu o camera de 5 MP. M1 are un display ce masoara o diagonala de 8″ pe o rezolutie de 1280 x 800, fiind unul IPS. Procesorul este acelasi, 1,6 GHz Quad Core, lafel si versiunea de Android. Tableta low cost masoara 7,8″ in grosime si cantareste 329g. Bateria tabletei este de 4800 mAh.

http://www.youtube.com/watch?v=yo171G-2kAg

MediaPad X1 va aparea prima data in China, Rusia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Japonia si America Latina incepand cu luna viitoare, iar M1 va fi disponibila in Europa, Orientul Mijlociu, China, Japonia, Asia Pacific, Australia și America Latină. Preturile tabletelor nu sunt disponibile, insa in cazul M1 pretul va fi considerabil mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!