StiriTech

Meegopad, stick-ul USB care ruleaza Windows

meegopad intel quad core

Meegopad, stick-ul USB care poate rula Windows sau Android

Ce spuneti de un stick USB, dar cu dotarile tehnice specifice unui mini-PC/tablete, care poate rula sistemul de operare Windows 8.1 sau chiar Android, putand transforma un TV intr-un PC? Pare o idee foarte indrazneata, ducand portabilitatea la un alt nivel. Astfel, Meegopad ofera posibilitatea de a purta un mini-PC in buzunar, ce vine direct cu sistemul de operare Windows 8.1 (32/64-bit) sau Android.

Meegopad are ca specificatii un procesor quad-core Intel Bay Trail, alaturi de o memorie RAM in functie de arhitectura Windows-ului, astfel ca la 1GB memorie RAM, stick-ul are Windows 8.1 32-bit si un procesor quad-core compatibil, iar la 2GB RAM, stick-ul are Windows 8.1 64-bit si un procesor compatibil cu aceasta arhitectura. Mai departe, Meegopad beneficiaza si memorie interna de stocare, de 16 si 32GB, card microSD disponibil, 2 porturi micro-USB, un port USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 si un port HDMI.

Un astfel de dispozitiv poate fi achitizionat de pe magazinul online chinezesc Alibaba, la un pret de de $70, insa trebuie efectuata o comanda de cel putin 500 de unitati. Insa, Meegopad a mai fost zarit si pe site-ul AliExpress, la un pret de $110 + $16,57 taxa de transport catre Romania.

Producatorul acestui dispozitiv pare a fi Shenzhen Apec Electronics Co, avand in vedere ca Meegopad este pe site-ul companiei.

 

 

sursa

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!