SmartphonesStiri

Microfonul telefonului Nexus 6P cauzeaza noi probleme posesorilor sai

Google Nexus 6P

Microfonul telefonului Nexus 6P cauzeaza un nou val de nemultumiri printre posesorii de astfel de smartphone-uri.

De parca nu era suficient faptul ca o serie de posesori de Nexus 6P s-au plans ca sticla din jurul camerei foto principale de pe telefoanele lor s-a crapat din senin, iata ca, o noua problema hardware este raportata de o serie de utilizatori care au achizitionat un Nexus 6P produs de Huawei in partenriat cu Google.

Conform sesizarilor facute online de destul de multi posesori de 6P pe diferite forumuri, inclusiv pe cel oficial Google, acestia se plang de o problema a microfonului, care ori se aude slab ori deloc in conversatiile telefonice, fie ca apelurile sunt efectuate in retelele operatorilor telecom, in VoIP sau pe Google Hangout. In plus, problema pare sa apara indiferent daca telefonul este setat in Speaker mode sau in modul normal de voce.

Google si Huawei sunt deja la curent cu aceasta problema si investigheaza daca problema este una software sau hardware. In cazul in care este vorba de o problema software, ea va fi probabil rezolvata printr-o actualizare de firmware in viitorul apropiat.

Vom reveni cu informatii atunci cand Google le va comunica oficial presei.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!