HardwareStiri

Micron introduce Solid-State Drive-ul P410m SAS Enterprise

138a

Micron Technology a anuntat astazi inca o aditie la seria sa mereu crescanda de SSD-uri orientata catre destinatii cum ar fi centrele de date si platformele de stocare enterprise. Noul Micron P410m SSD este un drive de mare anduranta, mare fiabilitate ce are o interfata 6 Gb/s Serial Attached SCSI (SAS) si este construit pentru a furniza performanta necesara pentru aplicatii de mare importanta, unde accesul la date este critic si trebuie sa fie disponibil 24/7.

SAS este de preferat in aceste scenarii datorita interfetei sale dual-port, ce ofera o inalta disponibilitate si accesibilitate clientilor care s-au obisnuit sa astepte aceste lucruri de la un drive SAS. Noul Micron P410m livreaza in mod constant o latenta scazuta si o citire / scriere balansata pentru a aborda task-uri unice in stocarea persistenta a datelor.

138b

P410m foloseste o tehnologie flash MLC NAND avansata de la Micron, bazata pe o litografie de 25nm. Micron reuseste sa obtina o fiabilitate sporita in acest sector avansat media integrand tehnologia lor (XPERT) Extended Performance si Enhanced Reliability Technology, ce integreaza indeaproape stocarea media si controller-ul utilizand algoritmi foarte optimizati si imbunatatiri hardware. Rezultatul final este un set de caracteristici orientate catre segmentul enterprise ce livreaza o performanta si o fiabilitate a datelor sporita.

138c

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!