StiriTechWearable

Microsoft accepta precomenzi pentru casca HoloLens

Microsoft accepta precomenzi pentru casca HoloLens

Microsoft a facut astazi anuntul mult-asteptat referitor la disponibilitatea HoloLens, casca pentru realitate virtuala.

Astfel, dezvoltatorii sau companiile dezvoltatoare de software interesate de achizitionarea acestei castii pot efectua o precomanda incepand de saptamana aceasta (Luni, 29 februarie), iar livrarile catre clienti vor incepe pe data de 30 martie. HoloLens are un pret de 3000$, iar deocamdata nu este disponibila decat in varianta Development Edition.

Odata cu casca de realitate virtuala, Microsoft va livra o serie de ghiduri de utilizare si de dezvoltare a aplicatiilor si jocurilor pentru acest gadget. De asemenea, casca va include trei jocuri: RoboRaid, Fragments si Young Conker, dar si aplicatii precum Skype (cu interactiune holografica) si aplicatii ca HoloStudio sau HoloTour care va permite vizualizarea anumitor locatii de pe glob (Machu Picchu, Roma, etc) la un unghi de 360 de grade. Practic, se va putea face o plimbare virtuala pe strazile Romei cu sunet integrat, ca si cand ati fi acolo in persoana.

windows-hololens

Ultima si poate cea mai interesanta functie este Actiongram (disponibila abia de la vara), care le va permite dezvoltatorilor sa transpuna continut holografic in realitate. Daca ati vazut unul din demourile realizate de Microsoft pana in prezent, probabil, ca intelegi acest concept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!