APLICATIIStiriWindows Phone

Microsoft lanseaza platforma Windows Phone 8 Developer cu o promotie care aduce o reducere de 92 de dolari la inregistrarea unui cont de developer

platforma developerului Windows Phone 8

Microsoft a postat in cursul zilei de ieri pe blogul Windows.com un anunt prin care lanseaza oficial platforma developerului Windows Phone 8. Ceea ce inseamna ca incepand din aceasta saptamana va veti putea crea un cont de developer cu ajutorul unui Microsoft account (pentru cei ce nu stiu, Microsoft account este fostul Windows Live ID).

Odata cu lansarea acestei platforme, Microsoft ofera timp de 8 zile o promotie prin care orice developer (persoana fizica sau juridica) se poate inregistra platind suma de $99 de dolari sau echivalentul in moneda proprie, din care va vor fi restituiti inapoi $92 in urmatoarele 30 pana la 45 de zile. Mai jos am adaugat si declaratia oficiala postata pe blog referitor la aceasta oferta, oarecum ciudata.

Windows Phone 8 is out, the tools are available, and devices are about to be released—it’s time to get coding. As an added incentive, for the next 8 days individual developers can register for a Dev Center account for just $8 (a 92 percent savings). Please note because this is a very limited time offer. You’ll be charged $99 USD or equivalent in your local currency, and we’ll refund the difference in the next 30 to 45 days. Watch for more details on Dev Center soon.

Daca sunteti dispusi sa cheltuiti in urmatoarele 8 zile $100 de dolari, la care sa adaugati si rabdarea necesara pentru inca o luna – o luna si jumatate, pana cand Microsoft va va restitui cei $92, atunci va sugeram sa va grabiti.

 sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!